MAC Viva Glams nye ansigt (forår 2016)

Det er netop blevet annonceret at Ariana Grande er Viva Glams ansigt for 2016 og det første jeg tænkte var “hvem er det?” og da jeg så googlede hende var min tanke “shit, jeg er gammel”. Viva Glams talspersoner er på få år gået fra at være på alder med mig, til meget yngre end mig, og nu til ‘så unge at jeg ikke aner hvem de er’. Shit.

Nå, men i hvert fald ser denne Ariana-persons Viva Glam kollektion spændende ud. Læbestiften er en dyb blommelilla med matte finish og en Lip Glass i sart lyserød med masser af shimmer. Er glad for de for en gangs skyld ikke har valgt at lave læbestift og lip gloss i matchende farver, så der rent fakitisk er en pointe i at eje begge dele.

mac_viva_glam_ariana_grande1

Hvad synes du om Ariana Grande og den nye Viva Glam kollektion?

Du har allerede stemt!

 1. Annette

  Hvis din datter var ældre, vidste du hel sikkert, hvem hun er. Min datter på 8 er hvert fald om muligt mere spændt end da Rihanna glossen kom!😖

  Svar
  • EvaK

   Ej , men jeg føler mig jo som en dinosaur :D Sætter pris på jeg har nogle år endnu inden ungerne har deres egen musiksmag ;)

   Svar