Julekalender 2015 // 8. december

Gevinsten bag dagens låge har fokus på øjenomgivelserne. Eylure er eksperter i vipper og bryn og deres kunstige vipper fik mig til at gå fra vippehader til at bruge dem både til hverdag og fest. Dette er det perfekte kit til julefrokosterne og, ikke mindst, nytårsaften.

giveaway_eylure-2

Eylures gave består af:

  • 1 Brow Palette (indeholder pudderfarve, voks og highlighter)
  • 1 London vippe-kit med tre sæt vipper
  • 1 Paris vippe-kit med tre sæt vipper

For at være med i lodtrækningen skal du udfylde felterne nedenfor. Vinderen vil blive kontaktet direkte via mail og bliver annonceret her på bloggen når den næste låge åbnes.

Held og lykke.

Vinderen af Real Techniques penslerne blev Irene Jensen, som har fået direkte besked via mail.

Skriv en kommentar

Om EvaK

Uddannet kosmetolog med mere end 15 års erfaring i skønhedsbranchen – i både behandlinger og som træner samt skribent. Min mission er, at hjælpe dig til en sundere hud gennem gode rutiner og mere viden om ingredienser og produkter. Vil du have flere tips og tricks, sneak peeks på kommende indlæg, samt eksklusive giveaways, så tilmeld dig mit Beautybrev her.