Gode beautykøb til under 100 kroner

Januar er altid en lidt kedelig måned, da de fleste af os har ruineret os selv i julegavekøb. Det betyder dog ikke, der ikke kan være plads til lidt selvforkælelse. Heldigvis kan man sagtens finde gode produkter til få penge og her får du 10 af mine favoritter til 100 kroner og derunder.

  1. Burt’s Bees Beeswax Lip Balm (39 kroner) er baseret på bivoks, men indeholder bl. a. også kokos- og solsikkeolie for at give bløde og fugtede læber. Læbebalmen findes i forskellige varianter som f. eks. granatæble, mango og kokos/pære.
  2. Maybelline Volum’ Express Lash Sensasional Mascara (80 kroner) er én af mine favorit mascaras. Den giver både længde, bue og fylde, uden fare for klumpning.
  3. Yves Rocher Anti-Rednness Moisturizing Cream (79 kroner) har jeg ikke selv prøvet, men min dejlige veninde Kammy skrev en anmeldelse af hele serien her på bloggen og hun var især glad for denne creme. Så anbefalingen er hermed videregivet.
  4. Burt’s Bees Lemon Butter Cuticle Cream (89 kroner) Kan jeg ikke undvære i øjeblikket. Det er det eneste produkt som kan holde tørre neglebånd på afstand i denne kulde — og så dufter den himmelsk.
  5. Matas Granatæble Håndcreme (17 kroner) bruger jeg efter neglebåndscremen. Håndcremen sørger for rigeligt med fugt til tørre hænder, men uden at fedte.
  6. Rimmel The Only 1 Lipstick (80 kroner) anmeldte jeg sidste år og de kom endda på listen over de bedste produkter fra 2015. Helt klart et prøv værd.
  7. Nivea Micellar Water (60 kroner) bruger jeg dagligt til at fjerne makeuppen. Den er (næsten) ligeså god som Biodermas, men koster meget mindre og så er den endda ofte også på tilbud.
  8. Sephora Rouge Infusion (100 kroner) er en langtidsholdbar læbefarve med lip gloss applikator. Rouge Infusion er perfekt til de dage hvor jeg vil have lidt mere end en gloss, men ikke er helt klar på læbestift.
  9. L’Oreal Color Riche neglelak (25 kroner) er dækkende, lette at lægge og holder godt. Alt det jeg ønsker mig i en neglelak — og så findes de i et utal af smukke farver.
  10. Makeup Geek Eyeshadow (49 kroner) har jeg endnu ikke fået prøvet, men jeg har hørt så meget godt om dem (og intet dårligt), at jeg godt tør smide dem på listen alligevel.