Makeuplooks med VICE4

Kender du det med at købe en øjenskyggepalette med et væld af farver og så bruger du kun en 4-5 stykker og resten står urørte? Det gør jeg og derfor gav jeg mig selv en udfordring da jeg købte VICE4 paletten. Jeg skulle lave forskellige looks, indtil jeg havde brugt samtlige farver og jeg måtte kun bruge VICE4, ikke noget med at tilføje andre produkter. Jeg har endda også kun brugt den medfølgende pensel til alt arbejdet.

Desværre blev jeg afbrudt af syge børn (og andre paletter), så jeg mangler stadig fem farver. Men 15 ud af 20 er heller ikke dårligt. Det har været en sjov udfordring og selvom jeg ikke er lige pjattet med alle looks, er det helt sikkert noget jeg vil prøve igen.

Her er resultatet:

1985
vice4_makeuplook_1
Min inspiration til dette look kom fra et gammelt Pointer Sisters pladecover fra 1984. Jeg elsker kombinationen af pink og lilla, så det var selvfølgelig det første look jeg lavede med paletten. Farverne jeg har brugt er:

 • Framed (under brynet)
 • 1985 (på selve øjenlåget + under øjet)
 • Beat Down (ydre øjenkrog + under øjet)
 • Harlot (indre øjenkrog)

Neutral
vice4_makeuplook_2
Selvom VICE4 indeholder alle regnbuens farver, så kan det også lade sig gøre at lave et helt neutralt look. Der er i øvrigt en tutorial til dette look på vej, hvis du skulle have lyst til at prøve det af. Farverne jeg har brugt er:

 • Bones (under brynet og i indre øjenkrog)
 • Bitter (hele øjenlåget og lidt over globelinjen + under øjet)
 • Delete (ydre øjenkrog og i globelinjen + under øjet)
 • Deadbeat (yderste øjenkrog)

Rainbow
vice4_makeuplook__4
Dette look er bestemt af min søn. Han er meget glad for farver, så der blev valgt lidt af hvert. Øjenskyggerne er lagt på et godt lag primer og jeg har brugt en bred eye liner pensel til at påføre dem med. Farverne jeg har brugt er:

 • Harlot (inderste øjenkrog)
 • Grasshopper (ind mod inderste øjenkrog)
 • Arctic (tonet over fra Grasshopper)
 • Beat Down (tonet over fra Arctic)

Arctic Ursula
vice4_makeuplook_5
Kombinationen af det lilla og grønne fik mig af en eller anden grund til at tænke på Ursula fra Den Lille Havfrue. Med lidt finjusteringkunne jeg sagtens finde på at gentage dette look. Farverne jeg har brugt er:

 • Discreet (under brynet)
 • Fast Ball (inderste øjenkrog)
 • Bitter (over globelinjen)
 • Underhand (selv øjenlåget)
 • Arctic (under øjet)
 • Deadbeat (under øjet)

Dirty Grunge
vice4_makeuplook_3
Af og til sætter jeg pris på noget skørt, vildt og uperfekt — derfor lavede jeg dette look. Farverne jeg har brugt er:

 • Harlot (selve øjenlåget og under øjet)
 • Bitter (over globelinjen)
 • Pandemonium (globelinjen, yderste øjenkrog, indre øjenkrog og under øjet)
 • Robbery (inderste øjenkrog og op mod næsen)
 • Deadbeat (ydre øjenkrog)
 • Discreet (under brynet)

Hvis i synes jeg skal lave samme udfordring med andre paletter, må i lige råbe op. Overvejer at bruge Too Faced Chocolate Bon Bons, Urban Decay Spectrum eller NAKED Smoky næste gang.

 1. Leahsephira

  Er VILD med ‘dirty grunge’ looket :)

  – LS
  http://www.sephira.dk

  Svar
  • EvaK

   Tak :) Det er ikke just et hverdagslook, men kan godt lide det lidt vildt og sjovt af og til ;)

   Svar
 2. Jette

  Uhhh, jeg har lige fået Urban Decay Spectrum, så jeg stemmer for du laver det med den :)

  Svar
 3. Sisse frost

  Uhh tak for indlægget.
  Jeg bruger altid de samme gaver fra mine palletter.
  Og jeg hepper på spectrum næste gang :-)

  Svar