Sephora Wonderful Cushion VS Lancôme Miracle Cushion

Da jeg anmeldte Lancômes Miracle Cushion Foundation sidste år, var den det eneste cushion-produkt på markedet herhjemme. Her — et halvt år senere — er historien en helt anden. Mærker som IsaDora, L’Oréal, Yves Rocher og MAC er på vej ind på cushion-markedet og det betyder der nu er forskellige prisniveauer, at arbejde med.

I dette indlæg sammenligner jeg cushion foundations fra Sephora og Lancôme. Jeg har brugt dem hver for sig og sammen (en på hver siden af ansigtet) for at se hvordan de performer hver i sær.

lancome_vs_sephora_cushion_2lancome_vs_sephora_cushion_3

Udadtil ligner Sephora og Lancômes cushion foundations hinanden på en prik — samme applikator, samme indpakning – bortset fra farven på emballagen. Selve svampen med foundation er dog lidt anderledes, da Sephoras har mindre huller og virker lidt tættere. Lancômes dufter meget mildt, hvor Sephoras er noget kraftigere af mere (det er ikke er en parfumeret duft).

Den store forskel på de to cushion foundations ligger i selve produktet, den flydende foundation. Lancômes er mere cremet og smelter ind i huden med det samme. Den lægger sig pænt og jævnt og kræver ikke de store anstrengelser, at få til at spille. Sephoras er meget vandet i konsistensen og den lægger sig ovenpå huden, så jeg skal arbejde mere for at få en flot, ensartet overflade. Sephoras er en smule mere dækkende end Lancômes, men ingen af dem kan arbejdes op til mere end en let-medium dækning. Hvilket er helt fint, da en cushion foundation er lavet til at give et mere naturligt look.

lancome_vs_sephora_cushion_4lancome_vs_sephora_cushion_5

Holdbarheden er cirka den samme (5-6 timer uden primer eller pudder), men fordi Lancômes ligger pænere på huden synes det ikke ligeså tydeligt når den forsvinder. Begge foundations kan smitte en smule af den første time eller to, men det er ikke meget.

I dette tilfælde betyder prisen en hel del. Lancômes Miracle Cushion (329 kroner) koster næsten det dobbelte af Sephoras Wonderful Cushion (175 kroner), men den er dét værd. Det er ikke fordi Sephoras er dårlig, Lancômes er bare meget bedre. Miracle Cushion er lettere at arbejde med og den ser pænere ud på huden — noget jeg gerne betaler ekstra for. Desuden kan man købe refiller til Lancômes til 225 kroner og så er prisforskellen pludselig ikke så stor længere.

Lancôme Miracle Cushion kan findes i Magasin og Sephora Wonderful Cushion findes i Sephoras butikker