Luksus vs Budget: Highlighter til brynene

Jeg bruger en mat highlighter under mit bryn, hver eneste dag. Det giver brynet et flot løft, samt en knivskarp underkant og er et uundværligt produkt, hvis du går ligeså højt op i bryn som jeg.
Normalt bruger jeg Benefits High Brow, men for et par uger siden landede der en ny highlighter-blyant i min postkasse. Rimmels Brow This Way Highlighter kommer i to farver (001 Matte og 002 Shimmer) og ved første øjekast så det ud til, at 001 Matte var en dupe af Benefits High Brow. Derfor begav jeg mig ud i at teste dem, side om side, for at se om der eventuelt kunne være nogle penge at spare.

Benefit High Brow (160 kroner / 56 kroner per gram)
High Brow er sart rosa med neutral undertone, hvilket gør den kan bruges til alle hudtoner. Blyanten er meget blød og cremet, så den glider nemt over huden — uden træk eller slid. Selvom den er godt pigmenteret, afgiver den ikke så meget farve, at du ser unaturligt lys/hvid ud på brynbenet. Farven er også nem at tone ud (både med pensel, svamp eller fingre) og giver derfor et meget smukt og diskret highlight-effekt. High Brow indeholder 2,85 gram, så der er highlighter til meget lang tid i én blyant.

Rimmel Brow This Way Highlighter i 001 Matte (59,95 kroner / 42,50 per gram)
Brow This Way Highlighter er også en sart rosa, men denne har en køligere undertone og indeholder mere hvidt pigment. Derfor ser den heller ikke ligeså naturlig ud på meget varme hudtoner. Fordi den har mere hvidt pigment i sig end High Brow, ses den tydeligere og skal bruges med meget let hånd. Konsistensen er ikke helt så cremet og kan smuldre en smule, hvis du lægger for meget pres på under påføringen. Brow This Way indeholder 1,41 gram, så den indeholder lidt mindre end halvdelen af Benefits High Brow.

high_brow_vs_brow_this_way2

Og vinderen er…
Brow This Way er en rigtig god dupe af High Brow. Den halter en smule på konsistensen og jeg ville ønske den var neutral i undertonen, men det er småting. Holdbarheden er den samme, effekten er den samme og produktet er (meget tæt på) det samme.
Den budetvenlige Brow This Way, får guldmedaljen i denne omgang. Selvom der er et par steder, hvor der er en lille forskel på produkterne, er det i bund og grund det samme du får

Rimmel Brow This Way Highlighter koster 59,95 kroner og kan købes i Matas (fra uge 16)
Benefit High Brow koster 160 kroner og kan købes i Sephora