Månedens ønsker // April 2016 (luksus edition)

  1. Tom Ford er kendt for sine makeuppensler og -børster, fordi de både er af god kvaliter og smukke at se på. Jeg ville elske at investere i hans Cheek Brush (570 kroner), men skal lige samle mod til at smide den slags penge efter en børste.
  2. Et andet Tom Ford produkt jeg længe har savlet over, er hans Eye Color Quad i farven Cognac Sable (515 kroner). Disse øjenskygger skulle eftersigende være nogle af de bedste derude og jeg synes farvesammensætningerne sidder lige i skabet. Det ligner den slags øjenskyggepaletter man rent faktisk bruger op.
  3. Jeg har før haft Comfort Zones Tranquility Body Cream (585 kroner) og den er alle pengene værd — hvis man har dem. Duften er noget helt særligt og cremen giver en følelse af spa, på selv den kedeligste regnvejrsmorgen.
  4. Det ligner måske potpourri, men faktisk er det en blush. Les Merveilleuses de Ladurée Fards à joues Rose Ladurée (895 kroner) er fine rosenblade (lavet af stof), der bærer på på selve blushpudderen. Rosenbladene kommer i den smukkeste beholder, der vil fuldende ethvert makeupbord. Vil man spare lidt penge, kan man springe beholderen over og nøjes med rosenbladene.
  5. Denne eksfolierende maske er også en jeg har haft fornøjelsen af, at eje et par gange før og jeg savner den hver gang den er brugt op. Själ Pearl Enzyme Exfoliating Mask (1299 kroner) peeler huden blidt, mens den giver masser af glød og fugt, samt fjerner overskudstalg.
  6. Efter en periode, hvor jeg har følt ingen sera gjorde det store for min hud, kunne jeg godt tænke mig at prøve noget helt nyt. Nu har jeg flere gange set Rodial Bee Venom Super Serum (1875 kroner) blive omtalt med varme ord, så den er nu røget på luksusønskelisten.