Bedste hårprodukter (2016)

Det er mig en fornøjelse at præsentere dig for de 6 bedste hårprodukter jeg har prøvet i 2016. Dette er alle produkter jeg bruger dagligt (alt afhængig af om det er glat eller krøllet hår jeg har), elsker og uden tvivl ville genkøbe når de løber tør.

Garnier Respons Mythic Olive hårkur (Matas)
Hvis jeg kun måtte vælge én favorit blandt hårplejeprodukterne fra i år, ville det være denne. Allerede da jeg stod og skyllede den ud efter første gangs brug, kunne jeg mærke hvor blødt og lækkert mit hår var blevet. Mit hår er meget tørt og knækkede tidligere på året rigtig meget, men efter denne hårkur blev en fast rutine er håret holdt op med at knække og jeg har nu det længeste hår jeg nogensinde har haft. Aldrig skal vi skilles ad.

OGX Kukui Oil (Matas)
Egentlig elsker jeg alle produkterne fra OGX. De gør hvad de lover, de er lækre at bruge og så suger de ikke alt liv ud af pengepungen. Min absolutte favoritserie derfra er Coconut Milk, men Kukui Oil serien virker omtrent på samme måde og derfor er den med på listen. Jeg får blødt og fugtmættet hår, der dufter skønt og ikke klasker — alt det jeg leder efter i mine hårprodukter.

Björn Axén Styling Powder Dry Shampoo (Magasin)
Når jeg bruger mit naturlige krøl, er mit motto jo større jo bedre. Håret skal ligne en kæmpe løvemanke og det skal holde hele dagen/aftenen. Det har været svært at finde et produkt der kunne leve op til disse krav, men det lykkedes i år. Denne tørshampoo giver mere fylde end jeg har kunnet drømme om og det holder i timevis.

Lee stafford Coco Loco Mousse (Magasin)
Med naturlige krøller, er det lidt af en udfordring at finde et produkt der samler krøllerne uden at gøre håret stift og livløst. Denne kokosmousse fra Lee Stafford bringer det bedste frem i mine krøller og lader håret bevæge sig på en naturlig måde. Derudover giver moussen også lidt volumen, hvilket gør krøllerne endnu mere fantastiske.

Stuhr BB Cream (forhandler oplyses på tlf. 44 57 58 59)
Jeg har ikke klippet mit hår i 2,5 år og derfor ligner mine spidser noget der er løgn, hvis ikke de får godt med pleje. De fleste produkter virker godt den første times tid efter påføring, men så trænger spidserne igen. Det var dog ikke tilfældet med denne BB cream fra Stuhr og derfor får den en plads på listen. Håret bliver fugtet, glansfuldt og blødt, men helt uden den fedtede fornemmelse mange andre produkter ofte giver. Jeg bruger den dagligt til mine spidser, flyvske hår og inden jeg skal bruge hårtørrer/styler for at beskytte mod varmen.

Wella EIMI Shape Me (forhandler oplyses på tlf. 33 26 91 11)
Glatter jeg mit hår kan det ikke tåle den mindste smule fugt og derfor er det vigtigt at det produkt jeg putter i inden hårtørren og styleren kommer i brug, hjælper til med at holde håret glat. Det gør denne. Egentlig var jeg skeptisk til at starte med fordi det er en gel (creme produkter plejer at virke bedst til mit hår), men sørme om den ikke klarede jobbet til topkarater. Faktisk har jeg glattet mit hår en del på det seneste, efter en lang pause, netop fordi Shape Me fungerer så godt. Gelen bliver aktiveret af varme, så den virker både fra krøller til glat og omvendt.

 

Skriv en kommentar

Om EvaK

Uddannet kosmetolog med mere end 15 års erfaring i skønhedsbranchen – i både behandlinger og som træner samt skribent. Min mission er, at hjælpe dig til en sundere hud gennem gode rutiner og mere viden om ingredienser og produkter. Vil du have flere tips og tricks, sneak peeks på kommende indlæg, samt eksklusive giveaways, så tilmeld dig mit Beautybrev her.