Eva K x Rikkesmakeupblog Julekalender: 1. december

SPONSORERET

Endelig blev det december!

Rikke og jeg har glædet os utrolig meget til at skyde vores julekalender i gang og jeg håber I vil tage godt imod den. Der vil være en ny låge hver dag frem til december og alle låger vil være åbne for deltagelse til og med den 26. december. Lågerne vil være skiftevis på Rikkes og min blog, men både i dag, den 1. december, og den 24. vil der være hos og begge — så husk at deltage begge steder for at øge vinderchancerne.

Bag dagens låge finder vi én af vores fælles favoritter. Eylures vipper er mine absolut yndlings. De er ikke bare flotte, men også utrolig lette at påføre og holder hele dagen/aftenen lang. Du kan se en video hvor jeg påfører vipperne lige her og ovre hos Rikke kan du læse mere om mærket Eylure.

eylure

Gaven fra Eylure består af:

  • 1 Brow Palette
  • 3 sæt Enchanted After Dark vipper (limited edition)

For at være med i lodtrækningen skal du blot udfylde felterne nedenfor.

Konkurrencen er afsluttet og vinderen har fået direkte besked.

Held og lykke og rigtig glædelig jul.

  1. Mia

    Jeg kan helt sikker godt bruge et brow sæt

    Svar