Too Faced x Kat von D – Better Together kollektion (anmeldelse)

Better Together Ultimate Eye Collection (530 kroner)
Min første tanke omkring dette sæt er, at du får virkelig meget for pengene. Udover dobbeltpaletten – som kan skilles ad og klikkes sammen efter smag og behag – får du en fuld størrelse Better Than Sex Mascara og en fuld størrelse Tattoo Liner. Det betyder at du kun betaler 170 kroner for selve paletterne og det må man sige er billigt for 12 øjenskygger fra KvD/TF. Til sammenligning koster Shade + Light Quad paletterne fra Kat von D 220 kroner stykket og der er endda flere gram i disse paletter.

Jeg er en smule skuffet over farvevalget på Too Faced-siden. Med mindre man tager den store krea-hat på, synes jeg det er lidt af en udfordring at lave forskellige looks kun med denne palette. Farverne i sig selv er flotte, men de kræver at du enten kombinerer dem med Kat von D siden eller en helt anden palette. Når det så er sagt, er farverne hver især flotte og af god kvalitet. Kat von D siden ser umiddelbart ikke voldsomt spændende ud, men jeg føler den er mere gennemtænkt end TF. Den grå (Yours) er en genial grå, da den også ser flot ud på hud med varme undertoner – noget der ellers godt kan være svært at finde – og den røde (Swoon) er den smukkeste røde jeg har i min samling. Som sædvanlig er pigmenteringen helt i top og farverne lette at arbejde med.

Better Together Cheek & Lip Makeup Bag Set (310 kroner)
Dette sæt består af en Kat von D Studded Lipstick i farven Muse og en Everlasting Liquid Lipstick i farven XO (begge farver er spritnye og kan ikke købes separat), samt en Too Faced highlighter i farven Rosy Glow og en Love Flush Blush i farven So Happy Together (sidstnævnte er ikke mulig at købe separat). Desuden får du en lille makeuptaske med Jerrods (fra Too Faced) hund Clover på den ene side og Kat von D’s kat Piaf på den anden.

Personligt synes jeg ikke om makeuptasken, da den ikke er praktisk i forhold til plads og åbning, men bortset fra det synes jeg dette er det mest interessante sæt af de tre. De to læbefarver fra Kat von D er smukke og det er altid et hit når vi får lov at prøve nyhederne inden den endelige lancering, ligesom vi gjorde med Roxy og Plath i Everlasting Mini sættet fra december. Too Faced produkterne er også godt valgt, da du både får en af deres bestsellers (Rosy Glow) og en helt nye farve blush. Måtte jeg kun vælge ét sæt, ville det uden tvivl være dette.

Better Together Bestselling Mascara & Liner Duo (160 kroner)
Det sidste sæt er mest for dig der enten ikke kender de to bestsellere eller dig der elsker dem så højt at du ikke kan undvære et par minis i tasken.

Hele kollektionen kan findes i de danske Sephora butikker, så længe lager haves.

Produkterne er tilsendt af firmaet til anmeldelse