Verdens bedste eye liner + et godt (og supernemt) makeuptip

Vi kender det alle. Eyelineren påføres snorlige, men efter en time sidder hele herligheden tre centimeter længere sydpå og du ligner nu en træt panda. Møgirriterende, upraktisk og ikke pænt. Af selvsamme årsag har jeg tidligere valgt at skippe eyeliner, men de tider er ovre nu. Jeg har nemlig fundet de absolut bedste eyeliner, som bliver sidde hvor de skal – hele dagen.

Highline din eyeliner
Marc Jacobs Beauty har skabt Highliners og tusind tak for det. Formlen sidder lige i skabet og det er første gang jeg har kunnet bruge eyeliner på den våde kant, uden at føle irritation eller få øjnene til at løbe i vand. Eyelineren er så cremet at du knap nok behøver røre førend du har lagt en højpigmenteret streg. Efter cirka 20-30 sekunder tørrer Highlineren og den er nu vandfast. Den rører sig ikke ud af flækken, indtil du selv vælger at fjerne den igen. På den våde kant vil du opleve farven svinde en smule i løbet af dagen (det kan ikke undgåes), men der er altid farve ved vipperne og den kan ses på mig i over 10 timer.
Highliners kan findes i både shimmer og mat, og du har intet mindre end 23 farver at vælge i mellem. Jeg bruger dem næsten dagligt, både på øjenlåget, den våde kant og som øjenskygge. Grundet den unikke formel, er de lette at arbejde med på mange forskellige måde og de holder altid distancen.

Tip: Har du ikke tid til at lægge den helt store makeup, men ønsker stadig et lille farvepust? Læg en farvet eyeliner på den våde kant og se dit look gå fra 0-100 på fem sekunder. Du kan også lave Marc Jacobs’ signaturlook ‘undersmoke’, hvor du påfører eyeliner under de nederste vipper og toner den ud med fingrene (eller en fast øjenskyggepensel). Det ser supercool ud, når man har vænnet sig til “omvendt øjenskygge”. Nedenfor kan du lade dig blive inspireret af mine egne looks, men i dén grad også mine to (utrolig dygtige) kollegaer Nanna og Regitze.


Regitze med undersmoke i farven Fine(Wine) på billedet til højre og med farven Whirl(pool) til venstre

Mig med farven Whirl(pool) på den våde kant og lidt mere a la undersmoke til højre

Nanna med undersmoke/winged eyeliner i farven Fine(wine) til venstre og undersmoke med farven Whirl(pool) til højre

Marc Jacobs Beauty Highliners koster 180 kroner og kan findes i Sephora