Tæt på: Allies of Skin

Ser du en creme til 1000 kroner, er din første tanke sansynligvis “er den virkelig det værd?”. Med Allies of Skin har det været alle pengene værd – hver gang. Kom tæt på ét af mine yndlingsmærker og find ud af hvorfor deres slogan er ‘Allies keep their promises’.

I skrivende stund har jeg otte ud af Allies of Skins 13 produkter. Det har kostet mig en spidsen af en jetjager, men jeg har intet fortrudt.

Jeg har arbejdet længe nok med hudpleje til, at vide, det langt fra alle produkter holder hvad de lover. Det er ikke tilfældet med Allies of Skin. Af de seks produkter jeg har prøvet (længe nok til at udtale mig om), har ingen skuffet mig. Ikke et eneste.

Linjen er ikke overvældende. Der er lige akkurat det du skal bruge, på overskuelig vis.

På kort tid har jeg både set og følt resultater, der har blæst mig bagover. At alle produkter fra ét mærke har overrasket mig positivt er kun sket en enkelt gang før. Med Bioeffect.

Det bedste af det hele er, at du ikke behøver investere i hele linjen for, at se resultater. Et enkelt serum eller maske kan snildt ophøje din hudplejerutine.

Hvad gør Allies of Skin specielt?

Allies of Skin er skabt af Nicolas Travis, der har base i Singapore. Han ved hvad han laver. Målet med Allies of Skin er, at lave simple produkter, der styrker din hud og tager hensyn til en travl livsstil.

Vi snakker altså produkter du kan mærke arbejder, uden de er skrappe. Lynhurtige resultater. Ingredienslister med wow-faktor og elskelige emballager.

Det opnår Nicolas Travis og hans allierede ved, at håndplukke de bedste ingredienser (af høj kvalitet), undgå “fyld-ingredienser” og formulere produkterne med ingredienser der samarbejder.

Føler du dig alligevel ikke helt overtalt til, at smide dine hårdtoptjente knaster efter Allies of Skin, er du heldig. Nicolas Travis har også skabt et mere budgetvenligt søster-mærke, der hedder PSA Skin Care.

Favoritterne

Multi Hyaluronic Antioxidant Hydration Serum

Kunsten at finde et fugtgivende serum, der ikke skriger ligegyldighed. Jeg har prøvet (alt for) mange og har kun 3-5 stykker jeg ville købe igen. Multi Hyaluronic Antioxidant Hydrating Serum ligger på toppen af den liste.

En kombination af små og store hyaluronsyre molekyler, niacinamid og antioxidanter, sørger for din hud er i topform.

Vi snakker altså ikke bare fugt, men også beskyttelse af hudbarrieren, mindskning af fugttab og øget friskhed og elasticitet i huden. Effekten ser jeg på egen hud i form at perfekt balance i fugtniveauet, glød, mindre synlige porer og plump hud.

Serummet mister ikke sit fokus på fugten, bare fordi det multitasker og det er nok det jeg elsker allermest ved det.

Molecular Savior Probiotics Repair Mist

Af og til har huden brug for at blive genstartet. Måske er den stresset, måske sensibiliseret eller måske noget helt tredje. I hvert fald opstår behovet for, at starte på en frisk for os alle af og til.

Det er lige præcis det Molecular misten kan. Den beroliger, reparerer og fugter på én gang. På ingredienslisten finder du niacinamid, probiotika, aminosyrer og seks forskellige antioxidanter.

Hvilket gør misten til én af de mest effektive jeg har prøvet. (du finder den også på listen over favorit face mists)

Udover den alene kan mindske synligheden af porerne, holde på fugten og genoplive træt og kedelig hud, så spiller den også godt sammen med f.eks. frugtsyre.

Misten har en pH-værdi på cirka 4, hvilket betyder den er let syrlig. Det er en perfekt base for en frugtsyre, så du kan på den måde optimere effekten af dine AHA produkter.

Molecular misten er et godt sted at starte din Allies of Skin rejse. Både fordi det er ét af de billigere produkter og er gavnligt for alle.

Multi Acids & Retinoid Brightening Sleeping Facial

Må jeg introducere produktet der åbnede mine øjne for Allies of Skin: deres frugtsyremaske.

Her spiller Allies of Skin virkelig med musklerne. I tuben finder du 7% syre (både AHA og BHA), 1% retinoid (vitamin A), niacinamid og hyaluronsyre. Tilsammen giver det min hud en fuld makeover.

Den arbejder desuden godt sammen med Molecular misten (det med at nedbringe pH-værdien på huden, inden du påfører frugtsyre).

Jeg bruger masken tre nætter i træk, hver anden uge. Kun den og misten på de dage. Resultatet er mindre hyperpigmentering, mindre synlige porer/tekstur og en langt mere frisk og glødende hud.

Hånden på hjertet, dette er ét af de absolut mest effektive hudplejeprodukter jeg har ejet. Den er meget aktiv, så den bør bruges med omtanke – særligt hvis du har sensitiv hud eller normal reagerer på frugtsyre eller vitamin A.