Bedre udgaver af populære hudplejeprodukter

Der er produkter der bare bliver ved og ved med at være bestsellers. For de er nærmest indprintet i vores hjerner og derved blevet den eneste mulighed vi ser. F.eks. Biodermas micellar water eller Cliniques Moisture Surge creme.

Tingen er bare, at der er masser af muligheder. Ikke nok med det, så er der også bedre eller billigere muligheder.

Dem vil jeg dele med dig nu:

Drying Lotions

Mario Badescu har i dén grad domineret salget af drying lotions (to-faset formel der udtørrer og minimerer synligheden af bumser), men der er en ny spiller på banen og den er ikke bare billigere, men også bedre.
Med SEPHORAs egen version sparer du omtrent 30% af prisen og produktet er mindre irriterende for området omkring bumsen og den sidder bedre på huden.

Rensegel

Den (over)hypede Soy Cleanser fra FRESH får ligeledes konkurrence fra SEPHORAs egen hudplejekollektion. AMA rensen har en næsten identisk ingrediensliste (pånær en lang liste “fyld” du finder i FRESH rensen), men koster kun en brøkdel af prisen.

Dagcreme

Konsistensen på Moisture Surge cremen er det bedste, men tænk hvis du kunne få samme konsistens i en creme der faktisk fugter huden og ikke bare “snyder” ved hjælp af store mængder silikone. Det kan du med Superfood cremen fra Youth to the People.
Den er en smule dyrere, men langt bedre.

Opfriskende Face Mist

Beauty Elixir fra Caudalie er én af de mest hypede face mists på markedet, men den indeholder for meget alkohol til, at have nogen som helst fugtgivende (eller andre) fordele. Jeg anbefaler hellere at give Hydro Grip fra MILK et skud. Den er billigere, giver masser af fugt og kan redde makeuppen sidst på dagen.

Micellar Water

Det er ikke fordi jeg mener Biodermas micellar water er dårlig. Den er bare slet ikke ligeså effektiv som Dr. Jart+ Micro Water. Uanset om det er eyeliner, flydende læbestift eller rødt pigment, fjerner Micro Water det hele. Uden store anstrengelser eller hiv og slid på huden.

Fugtgivende face mist

Et andet populært Mario Badescu produkt er de forskellige face mists. Problemet med dem er bare, at det ikke er meget andet end vand, farve og parfume. Mangler du en god fugtgivende face mist får du langt mere for pengene, hvis du giver Laneige Cream Skin Mist en chance.

Har du andre populære produkter, som du har opdaget bedre versioner af? Så del dem i kommentarfeltet.