Skin Balancing Face Oil

I mit indlæg om hudpleje til vinteren viste jeg jer en olie fra Jurlique. Den olie har reddet min tørre vinter hud i et par år efter hånden. Ligeså længe jeg kan huske tilbage, har kulden bidt i mine stakkels kinder og jeg hader den følelse. Selvom de sidste to år har været rigtig slemme kuldemæssigt, har jeg ikke haft nogle problemer. Takket være Skin Balancing Face Oil.

En af grundene til jeg elsker olien, er at den ikke fedter. Faktisk virker den talgregulerende, så selv folk som jeg med en fedtet t-zone drager stor nytte af den.

Den inderholder blandt andet kæmpe natlys olie og macademia olie som fugter og blødgør. Lægestokrose reducerer fine liner og øger elasticiteten. Shea smør, avokado olie og jojoba olie gør huden blød og lækker, samt giver et sundere udseende.

Jeg tager den på mellem oktober og marts under min dagcreme og det sørger for at jeg ikke mister en masse fugt over vinteren. Den er mit ultimative musthave produkt hvert år, jeg kan ikke leve uden den.

Der står på flasken at man skal putte et par dråber på noget vat og derefter påføre det huden, men det synes jeg er fjollet. Vattet suger nærmest det hele, så jeg tager bare en to-tre dråber på fingerspidserne, varmer den op og fordeler den. Hvis du har en meget fedtet t-zone, så tag kun et let lag på der (eventuelt put den på kinderne først og så køre let henover næse, hage og pande).

Den koster 410kr for 50ml og der er til laaaaaaang tid, for som med alle Jurliques produkter er den super drøj.

 1. Kamilla

  Eva introducerede mig for denne olie sidste år, og den er FANTASTISK!! Jeg var så pjattet med den at både moster og mor også skulle have en – meget varme anbefalinger herfra også!

  Svar
 2. 2. Advents-giveaway // Skin Balancing Face Oil fra Jurlique - Eva K

  […] Denne uges gave er (ligesom sidste søndag) et produkt som ligger mit hjerte meget nært og har reddet min hud fra frost og tørhed de sidste par år. Det er naturligvis Jurliques Skin Balancing Face Oil jeg taler om. Hvis du ikke allerede har hørt om den, så tjek dette indlæg ud. […]

  Svar
 3. EvaK x Rikkesmakeupblog Julekalender: 5. december - EvaK.dk

  […] læse mere om Jurliques produkter, kan du se min omtale af deres berømte Daily Exfoliating Cream, Skin Balancing Face Oil og den nye Activating Water Essence, som jeg er gået hen og blevet rigtig glad […]

  Svar