Duft tasting i Complete Me

Det er vidst ingen hemmelighed at jeg er dybt fascineret af parfumer, dem som skaber dem og dufte i det hele taget. Derfor er jeg super glad for at vi holder dette event i Complete Me. Det er i samarbejde med biehl.parfumkunstwerke som jeg har skrevet lidt om HER.

Håber på at se jer :)

Det er tid til at hygge og pirre vores SANSER!Har du nogensinde duftet til ren sandeltræ eller musk?
Hvorfor er ren jasminekstrakt dyrere end guld? Hvordan fungerer moderne parfumefremstilling, og hvordan var det i gamle dage – dengang parfume var forbeholdt de rige og prominente?I selskab med prisvindende biehl. parfumkunstwerke, går vi bag kulisserne i duftenes fascinerende verden og præsenterer naturligvis også alle duftene fra
biehl. parfumkunstwerkes galleri.
Galleriet er skabt af verdens førende “næser” (parfumeurer) og du kan læse mere om de enkelte dufte og parfumeurer på vores shopVi byder samtidigt på en let forfriskning
Torsdag den 24. november 2011, kl. 18– 20.30Deltagelsen pr person koster kr. 125,- som refunderes ved køb af en duft fra biehl. parfumkunstwerkes galleri.
Tilmelding senest tirsdag den 22. november 2011.
Køb dine billetter på http://shop.completeme.dk og find dem under gavekort/billetter.NB! Beløbet er eksklusiv forsendelse, derfor den lavere opgivede pris på shoppen
Vi glæder os til at se dig til en spændende aften i parfumens tegn!Bedste efterårshilsner
Complete Me & biehl. parfumkunstwerke

Skriv en kommentar

Om EvaK

Uddannet kosmetolog med mere end 15 års erfaring i skønhedsbranchen – i både behandlinger og som træner samt skribent. Min mission er, at hjælpe dig til en sundere hud gennem gode rutiner og mere viden om ingredienser og produkter. Vil du have flere tips og tricks, sneak peeks på kommende indlæg, samt eksklusive giveaways, så tilmeld dig mit Beautybrev her.