Efterårets favoritter 2011

 

Disse fire lakker har allerede været på af flere omgange og begejstringen vil ingen ende tage, for de er SÅ flotte på. Essie lakkerne er godt nok fra vinterkollektionen, men siden jeg fik dem i efteråret ryger de med listen. Lady Like fra Essies efterårskollektion var også rigtig tæt på at komme med.

PC01 fra biehl.parfumkunstwerke og Fuoco Infernale fra Linari har jeg skiftevis brugt hver evig eneste dag hele efteråret. PC01 kan i læse nærmere om HER og Fuoco Infernale lige HER.

Jeg elsker når hudpleje virker allerede efter en enkelt gangs brug og det gør både EGF Serum og Ice Mask. EGF kan du læse mere om HER og Ice Mask lige HER.

Moisture Replenishing Day Cream fra Jurlique har altid været en efterårs/vinter favorit for mig. Det er (indtil videre) den bedste dagcreme til de kolde måneder jeg har prøvet. Runaway Red fra MAC har jeg fået brugt en del gange og synes stadig det er den smukkeste røde læbestift der findes. Du kan se den in action lige HER.

Det var så mine efterårs favoritter, men vil da også meget gerne høre om i har noget at tilføje. Så smid gerne en kommentar med jeres egne favoritter :)

Hav en dejlig aften