Anmeldelse: BioEffect Daytime

Så fik jeg endelig lov til at få creme i ansigtet igen og selvfølgelig var det BioEffect Daytime som skulle på. Den har jeg glædet mig til, som et lille barn glæder sig til juleaften :)

BioEffect Daytime indeholder (ligesom BioEffect EGF Serum) det celleaktiverende EGF-protein hvilket går ind og sparker cellefornyelsen igang på naturlig vis, samt stimulerer hudens evne til at regenerere sig selv og produktionen af kollagen og elastin. Det er en meget fugtgivende og nærende creme, men fedter på ingen måde – dog stadig rig nok til at bruge om vinteren.

Min oplevelse af cremen har været super god, men det kom nu ikke som en overraskelse da jeg er fuldstændig forelsket i serummet. Den føles umiddelbart for let til at fungere om vinteren, men ligeså snart den er blevet arbejdet godt ind i huden kan jeg mærke at den beskytter fint mod kulden. Min hud føles sund og mættet, men ikke fedtet. BioEffect Daytime har ingen duft, men det synes jeg faktisk er at foretrække lige i dette tilfælde.

Som jeg også skrev tidligere, er der lige nu verdenspremiere på BioEffect Daytime i Complete Me. Det vil sige den kun kan købes i forretningen eller på webshoppen og så længe lager haves, får du også en gratis 3ml EGF Serum med ved køb af cremen.

 1. Thea

  Hej Eva

  Jeg er gået hen og blevet helt glad for bioeffect serum og dagcreme.
  Men jeg kan ikke beslutte mig for hvilke renseprodukter, øjencreme og dagserum jeg skal bruge sammen med dem. Min hud er tør, og har haft stor glæde ved Själ, men vil have noget der ikke er så dyrt. Er der noget du kan anbefale som passer sammen med egf, eller er det ligegyldigt? (kan nu bedst lide det når jeg bruger én serei)

  Svar
  • EvaK

   Bioeffect er jo nogle ret unikke produkter, så om du bruger rens og så videre fra det ene mærke eller det andet gør ingen forskel. Jeg er selv blevet ret glad for Cosmetics 27 renseprodukt og serum – bruger øjencreme fra Själ.

   Svar