Start 2012 med en fast bagdel

Efter man har hygget sig med æbleskiver, flæskesteg og andre dejlige (men på ingen måde sunde) julegodter, så kan man måske godt synes man trænger til en lille opstrammer. Der er vel en god grund til at hver anden reklame på TV handler om fitness eller slankeprodukter.

Derfor har vi i Complete Me hele januar og februar tilbud på vores behandling Behind You (også kaldet en butt-facial). Behandlingen går i korte træk ud på at sætte gang i celle-stofskiftet, udskille affaldsstoffer, sætte gang i mikrocirkulationen og i sidste ende (haha, fangede i den?) gøre huden mere jævn og opstrammet. Det giver klart de bedste resultater ved flere behandlinger, men man kan faktisk allerede se det efter en enkelt omgang.

Ved én behandling opnår man 10% rabat og ved tre eller derover får man 20% rabat på behandlingerne. Alle får efter en Behind You mulighed for at få 25% rabat på produkter til hjemmeplejen og alle (også ikke-behandlede) får 10% rabat på massagesugekopper til en dybdegående bindevævsmassage i eget hjem.

En smuk bagdel på tilbud er da en meget rar måde at starte året på :)

Skriv en kommentar

Om EvaK

Uddannet kosmetolog med mere end 15 års erfaring i skønhedsbranchen – i både behandlinger og som træner samt skribent. Min mission er, at hjælpe dig til en sundere hud gennem gode rutiner og mere viden om ingredienser og produkter. Vil du have flere tips og tricks, sneak peeks på kommende indlæg, samt eksklusive giveaways, så tilmeld dig mit Beautybrev her.