Mit hidtil værste køb

Når man køber så meget skønhedsgejl som jeg ville det være underligt hvis ikke der var nogle fejlkøb ind i mellem og dette apparat er uden tvivl et gigantisk et af slagsen.

Jeg foretrækker helt klart at ordne mine negle og neglebånd med lidt elektrisk hjælp, men det vi har på arbejdet er både dyrt og lidt for stort til hjemmebrug. Derfor blev jeg glad da jeg så dette på amazon til en billig penge. Vidste dog godt at det ikke ville være ligeså godt som det professionelle, men havde på ingen måde troet det ville være SÅ dårligt.

Det har fuldstændig smadret mine negle og jeg har trods alt brugt et lignende et af slagsen dagligt i fem år, så jeg tvivler meget stærkt på det er fordi jeg ikke har brugt det rigtigt. Ligeså snart det kom i kontakt med neglen begyndte det at rotere meeeeget langsomt, så hovedet til at file neglene ned med er så godt som ubrugeligt. Da jeg så skulle ordne neglebånd gik det helt galt og jeg er endt ud med rillede negle og nu hvor de er vokset lidt kan jeg se at der på tværs af neglen er kommet en dyb rille – som iøvrigt også kan ses igennem neglelak.

Jeg er virkelig glad for at det var så billigt, for det er røget direkte i skraldespanden.

Skriv en kommentar

Om EvaK

Uddannet kosmetolog med mere end 15 års erfaring i skønhedsbranchen – i både behandlinger og som træner samt skribent. Min mission er, at hjælpe dig til en sundere hud gennem gode rutiner og mere viden om ingredienser og produkter. Vil du have flere tips og tricks, sneak peeks på kommende indlæg, samt eksklusive giveaways, så tilmeld dig mit Beautybrev her.