Fredags 5’eren // SOS til tørre hænder

For et år og nogle dage siden skrev jeg dette indlæg som indledningsvis beskriver det meget kolde vejr. I år har vi været heldige. Jeg synes slet ikke der er så koldt endnu og har endda til tider stadig jakken åben. Alligevel kan jeg godt mærke at det begynder at være den tid på året hvor hænderne og neglene kræver lidt ekstra opmærksomhed. Derfor har jeg samlet nogle lifesavers til jer, så i kan undgå tørre hænder og flossede negle.

Pureberg

Særligt om vinteren når der er masser af nys og host er det vigtigt at holde hænderne bakteriefri. Desværre er de fleste desinficerende gels er ret udtørrende og derfor er jeg rigtig glad for Purebergs som plejer hænderne samtidig med den holder dem rene.

Dr. Lipp

Jeg har skrevet om denne lille sag mange gange, men der er altså også noget af et mirakelprodukt. Den kan bruges til alt der er tørt, men om vinteren er det særligt neglebåndene som får glæde af den.

Solar Oil

Når negle bliver tørre begynder de at flosse og derfor er jeg flittig til at bruge min yndlings olie – så kan mine negle holde sig stærke hele vinteren igennem.

Glamour Gloves

Dette er det eneste nye produkt af de fem. Handskerne bruger jeg med en god håndcreme indenunder og så er der lækre, bløde hænder på 20 minutter – rigtig god løsning hvis man er meget plaget af tørre og sprukne hænder.

Repair Cream

Jeg bruger denne creme til lidt af hvert, så derfor har den en fast plads på badeværelset herhjemme og om vinteren følger den også med mig i tasken så jeg aldrig behøver få tørre og triste hænder på farten.