Fredags 5’eren // Uundværlige til vintertasken

Nu synes jeg det er begyndt at blive koldt, sådan rigtig koldt. Faktisk synes jeg det er så koldt om morgenen at jeg har lyst til at hive vinterfrakken frem. Venter dog lidt endnu for ellers har jeg jo ikke noget at hoppe når minusgraderne ankommer, men til gengæld har jeg skiftet lidt ud i de ting jeg har med mig på farten. Der er nemlig fem ting jeg altid må have med mig når vinteren er på.

  1. Dr. Lipp ligger egentlig også i tasken om sommeren, men han bliver brugt væsenligt mere i de kolde måneder. Doktoren holder neglebånd, læber og næser i live vinteren over. For at det ikke skal være løgn er han det eneste jeg nogensinde har prøvet som kan holde mine læber fra at sprække og tørre ud i de laveste temperaturer.
  2. Pureberg Hand Sanitizer er en ny yndling. Den desinficerende gel som også indeholder plejende ingredienser og derved IKKE udtørrer hænderne. Pureberg er uundværlig i en tid med overflod af host, snot og influenza.
  3. Handsker er heller ikke til at komme udenom for kulden er hård ved huden og derfor skal man beskytte den så godt man kan. Hænderne passer du bedst på ved at smide en handske på når du går ud i minusgraderne. Personligt bruger jeg vanter, for jeg synes de holder bedre på varmen.
  4. Kleenex Balsam er ligesom Dr. Lipp en genganger fra sommeren, men den lille gul/grønne pakke er mindst ligeså vigtig nu som for fire måneder siden. Løbende næse har aldrig set godt ud på nogen, så derfor er de altid med på farten.
  5. Repair Cream fra Purely Professional er også en af de nyere favoritter. Det er en lækker, fed creme som kan klare selv de tørreste af de tørre hænder (og andre kropsdele). Du kan læse mere om den lige her.

Hvad kan i ikke komme i gennem vinteren uden?

  1. Fredags 5'eren // SOS til tørre hænder - Eva K

    […] et år og nogle dage siden skrev jeg dette indlæg som indledningsvis beskriver det meget kolde vejr. I år har vi været heldige. Jeg synes slet ikke […]

    Svar