Fredags 5’eren // Musik til selvforskønnelsen

Det kan vidst ikke komme bag på nogen at jeg elsker at sidde og nusse med neglelak, masker og andre selvforskønnelsessager, men jeg har også en stor kærlighed til musik. Faktisk synes jeg ikke at hyggen med dullegrejet er tilnærmelsesvis ligeså fuldendt uden lidt lækre toner, så derfor vil jeg dele 5 af mine yndlings nu-skal-jeg-forkæle-mig-selv-med-skønhed-og-hygge numre :)


Sade laver noget af det bedste stemningsmusik OVERHOVEDET! Hendes bløde og kærlige stemme kan få mig helt ned i gear uanset hvor stresset en dag jeg har haft.


John Legend har altid haft en særlig plads i mit musikhjerte og dette er et af mine yndlingsnumre med ham – faktisk hørte jeg dette nummer imens jeg fødte min søn :)


Musiq Soulchild laver super smød (smooth) musik. Alle hans albums er blevet skamspillet de sidste mange år og jeg bliver aldrig træt af ham.

The Miseducation of Lauryn Hill er nok en af mine yndlingsplader overhovedet- den dame kan eddermame synge.


Gloria Gaynor er nok mest kendt for nummeret I Will Survive, men hun har faktisk mange andre meeeeeget bedre musikstykker på bagen og dette er et af dem. Hvis jeg skulle vælge én yndlingssang, så tror jeg det må være denne.

Hvad hører i når der skal slappes af og/ellers hygges?

Skriv en kommentar

Om EvaK

Uddannet kosmetolog med mere end 15 års erfaring i skønhedsbranchen – i både behandlinger og som træner samt skribent. Min mission er, at hjælpe dig til en sundere hud gennem gode rutiner og mere viden om ingredienser og produkter. Vil du have flere tips og tricks, sneak peeks på kommende indlæg, samt eksklusive giveaways, så tilmeld dig mit Beautybrev her.