Sephora X Landsforeningen Autisme

 photo landsforeningen_autisme_zps49dce121.jpg

Da den franske ambassade blev restaureret sidste år, hang der et smukt kniplet banner på facaden. Dét banner vil fra i dag og en måned frem kunne glæde 1000 piger og ikke mindst en masse mennesker som hver dag lever med diagnosen autisme. Sephora har nemlig sendt banneret til Frankrig hvor det, på fabrikken Bilum som har workshops for mennesker med forskellige handicaps, er blevet tryllet om til intet mindre end 1000 lækre makeuppunge. Alle pengene går ubeskåret til Landsforeningen Autisme og vil hjælpe de 8000 medlemmer med blandt andet bolig, beskæftigelse og kurser.
 photo landsforeningen_autisme_1_zps9462b019.jpg
Til den nette sum af 295 kroner kan du få fingrene i en af de fine makeuppunge – den inderholder desuden én mascara, én lip gloss og én neglelak fra Sephoras eget brand. Så kan du fragte dullegrejet rundt med stil og samtidig støtte et rigtig godt formål :)

 1. Kathrine Felland Gunnløgsson

  Sikken fin nyhed :-) Har selv en autistisk søn og er naturligvis medlem af Landsforeningen.
  Ved du hvor/hvornår make-up pungene kommer til salg? Og kan man evt købe dem på nettet?
  På forhånd tak,
  Kathrine

  Svar
  • EvaK

   Hej Kathrine

   Ja det er det nemlig – håber selv jeg når at få én af dem :) De bliver solgt fra i dag af, men kan kun købes i butikkerne.

   Svar