Lørdags 5’eren // Det ultimativt bedste sommerprodukt

Fra venstre: Sun Soul Summer Spray fra Comfort Zone (135 kroner), Rosewater Balancing Mist (210 kroner), Face Mist fra Make Up Store (195 kroner) og Kildevandsspray fra La Roche-Posay (85 kroner)

Jeg bruger mists hele året rundt for jeg elsker følelsen af at spraye fugt på ansigtet, men om sommeren bruger jeg dem endnu mere flittigt og har altid en i tasken så snart temperaturen er over de 25 grader så jeg (og min makeup) ikke smelter væk. Der er rigtig mange mists som jeg kan anbefale, for jeg har prøvet virkelig mange, men ovenfor kan i se en blanding af nye og gamle favoritter fra mine skønhedshylder. Både Summer Spray fra Comfort Zone og Kildevanssprayen fra La Roche-Posay kommer med mig på ferie – førstnævnte til mig selv og sidstnævnte til mand og barn.

Det er desværre ikke alle mærker som er lige gode til at finde en diffuser/forstøver som sørger for man ikke bliver pjaskvåd i ansigtet efter brug, derfor er jeg vild med Nano Technology Diffuser som i kan se i videoen nedenfor. Den laver det fineste støv og så køler samtidig.

Nano Technology Diffuser fåes i pink, guld og hvid og koster 279 kroner – du kan finde den lige her.