Leonor Greyl Huile Secret de Beauté

Hvad er det?

En multi-funktionel olie på spray som kan bruges til krop og hår. Den er lavet på vegetabilske olier og har en duft af tiare blomst og citrongræs.

Hvad kan den?

Håret bliver stærkere, blødere og glansfuldt. Bruges den på kroppen efterladen den huden blød og fugtet.

Hvordan bruger man den?

Olien kan bruge på flere forskellige måder:

  1. Den kan benyttes som en kur hvor den kommes i tørt hår en 10-15 minutter og efterfølgende vaskes ud med shampoo.
  2. Den kan bruges som styling produkt i fugtigt hår. Lidt produkt kommes i spidserne (og eventuelt længderne hvis du har langt hår) og bagefter styles håret som ønsket.
  3. Den kan masseres ind i en let fugtig hud for at blødgøre og give fugt.

Virker den?

Jeg har prøvet olien både i håret og på kroppen, men den var klart en størst succes på kroppen. Synes desværre håret blev meget fedtet og svært at sætte – selv med meget lidt produkt. På kroppen synes jeg den er skøn. Den er nem at bruge fordi den er på spray, den trænger hurtigt ind og den dufter behageligt.

Hvad koster den?

Huile Secret de Beauté koster 245 kroner for 95 ml.

Ville jeg købe den?

Den er skøn på kroppen, meget drøj og dufter som en drøm, men jeg vil helt sikkert betegne det som et luksuskøb. Du vil sagtens kunne finde en anden olie til en lavere pris som er ligeså god, men måske ikke er så lækker (her tænker jeg duft og flakon).

 

Skriv en kommentar

Om EvaK

Uddannet kosmetolog med mere end 15 års erfaring i skønhedsbranchen – i både behandlinger og som træner samt skribent. Min mission er, at hjælpe dig til en sundere hud gennem gode rutiner og mere viden om ingredienser og produkter. Vil du have flere tips og tricks, sneak peeks på kommende indlæg, samt eksklusive giveaways, så tilmeld dig mit Beautybrev her.