Fredags 5’eren // Favoritter fra MACs julekollektioner

Desvære synes jeg ikke julekollektionerne fra MAC er ligeså spændende i år som de var sidste år, men har alligevel formået at finde fem skønne sager som meget gerne må komme hjem og fejre højtiden med mig.

mac_xmas4

Nocturnal Green & Teal sættet består af tre pigmenter og to glitre (er det et ord?). Jeg har lidt et had/kærlighedsforhold til sættet for de to glitterfarver er (af sikkerhedsmæssige årsager) ikke til brug på øjnene, men mener nu alligevel de tre andre kan veje op for skuffelsen. Sættet koster 270 kroner på MACs webshop.

mac_xmas3

Nocturnals Lip Gloss: Coral sættet består af fire lip glosses – én Dazzleglass og tre Cremesheen Glass. Sidste jul købte jeg også et lip gloss sæt og jeg har brugt dem alle fire flittigt med og uden læbestift, så mener det retfærdiggører købet af et nyt sæt i år. Sættet koster 270 kroner og kan findes på MACs webshop.

mac_xmas1

Divine Night kollektionen er temlig stor, men der var faktisk kun disse to ting jeg virkelig kiggede længe på – læbestiften You’ve Got It og øjenskyggen Tonight’s Temptation som koster henholdsvis 180 og 195 kroner. Begge kan findes lige her.

mac_xmas2

Med Stroke of Midnight Eyes: Warm øjenskygge paletten var det kærlighed ved første blik. Dette er en af de paletter hvor jeg er overbevist om at alle farverne ville blive brugt – og endda lige meget. Den koster 365 kroner og kan findes her.