Sephora juleevent (2014)

NARS Audacious læbestifter

I torsdags startede julen. Eller, jeg var i hvert fald til et julearrangement for Sephora holdt i 9PRs flotte lokaler. Der var varme drikke, de lækreste donuts og fint pyntede skumfiduser – virkelig hyggeligt. Heldigvis sov min søde baby en god lur inden afgang, så jeg havde tid til at nusse lidt om min makeup. Tror faktisk det er første gang siden sidste vinter jeg er trukket i efterårslæberne, hvilket gør denne makeup lidt ekstra speciel.

IMG_6418
Ansigt:
Make Up For Ever HD Foundation
Bobbi Brown Corrector
MAC Pro Longwear Concealer

Kinder:
NARS Devotee blush fra Guy Bourdin paletten
Sephora Bronzer

Øjne/Bryn:
Makeup For Ever Aqua Brow (i farven Dark Brown)
Kat von D Ink Eyeliner

Læber:
MAC Fixed On Drama læbestift

 

 

 

 

 

 

Der var en glædelig nyhed til eventet: Too Faced ankommer snart. Først kommer der nogle af deres bestsellers og så vil der løbende komme flere ting til. Jeg er ret overbevist om at jeg skal eje deres Chocolate Bar palette og Better Than Sex mascara (gad vide om det passer?).

IMG_6426

Chocolate Bar palette

IMG_6429

Limited edition palette til julen 2014

IMG_6438
Sidst, men ikke mindst, forelskede jeg mig i denne boks fra Make Up For Ever (som jeg har vist frem på Instagram). Tre vidunderlige lag i en lækker kuffert-agtig boks der indeholder alle deres uundværligheder og 12 smukke øjenskygger. Prisen er lidt høj (1700 flotte kroner), men det er en virkelig god pris for øjenskyggerne alene ligger deromkring og så er resten jo nærmest gratis ;)