The Beautykalender // Neroli Infused Marula Oil fra African Botanics

Wuuuhuuuu, så er det igen min tur til at udlodde noget lækkert til jer.

Jeg kan bruge olier året rundt. Jeg elsker dem. Særligt de velduftende af slagsen. De er dog ekstra gode lige nu, hvor det er meget koldt udenfor og tørt indenfor. Derfor er der bag dagens låge en lækker flaske med velduftende forkælelse til dit ansigt i form af Neroli Infused Marula Oil fra African Botanics. Den kan bruges af alle hudtyper (ingen porer bliver tilstoppede her) og så er den rig på vitaminer og essentielle fedtsyrer. Du kan både bruge Marula Oil alene eller under din dagcreme for at booste din eksisterende hudpleje. En vaskeægte multitasker til at redde din vinter.

neroli_infused_marula_oil

For at deltage i konkurrencen om Neroli Infused Marula Oil skal du bare udfylde felterne nedenfor med navn og email.

Du kan stadig nå at være med i lodtrækningen om gårsdagens låge hos Ibbyheart lige her.

I morgen er der godter på spil hos rijaH lige her.

Vinderen af denne låge findes den 17. december, hvor der også åbnes en ny låge her på bloggen.

Vinderen af Tromborgs Eyegrease blev Stina som har fået besked via mail.

Skriv en kommentar

Om EvaK

Uddannet kosmetolog med mere end 15 års erfaring i skønhedsbranchen – i både behandlinger og som træner samt skribent. Min mission er, at hjælpe dig til en sundere hud gennem gode rutiner og mere viden om ingredienser og produkter. Vil du have flere tips og tricks, sneak peeks på kommende indlæg, samt eksklusive giveaways, så tilmeld dig mit Beautybrev her.