Benefit Majorette Booster Blush

Denne lille sag har allerede været nævnt på bloggen i min favorit-video fra oktober/november, så det kan næppe være nogen overraskelse at denne anmeldelse er positiv. Dog var jeg ret skeptisk indstillet overfor Majorette for Benefits blushes har, trods deres popularitet, ikke rigtig fanget mig før. Faktisk er dem jeg har prøvet ret hurtigt røget ud (eller doneret til veninder) fordi de ganske enkelt ikke har spillet for mig.

benefit_majorette_3

Heldigvis er Majorette noget ganske andet. Først og fremmest er den det der kaldes cream-to-powder, hvilket betyder at den er i creme-format og skifter til pudder når den kommer på huden. Dette gør den utrolig nem at påføre. Jeg har bare brugt mine fingre til at varme den lidt op med og smide lidt på æblet af kinden. Til sidst har jeg brugt et par nye og rene fingre til at blende den ud med. Bum, så er der friske kinder og en naturlig glød.

benefit_majorette_2

Som navnet røber, kan Majorette Booster Blush også give dine sædvanlige blushes et nøk op ad. Du kan se den som en primer der forstærker intensiteten, farven og holdbarheden af din yndlingsblush. Jeg har selv mest brugt den alene, men der er ingen tvivl om at den også fungerer godt som primer for andre farver.

benefit_majorette_4

Øverst er Majorette bare lagt på med en finger og nederst er den blendet

Jeg er blevet rigtig glad for Majorette blushen. Den har hittet så meget at den har fået en fast plads i min 5-minutters-makeup rutine, da den er lynhurtigt på og så sidder den altid perfekt og der kommer aldrig for meget på. Sidst, men ikke mindst, er emballagen virkelig sød (ligesom alt andet Benefit laver) og så dufter den lækkert af granatæble og fersken.

Benefit Majorette Booster Blush koster 250 kroner og kan findes i Sephora

Skriv en kommentar

Om EvaK

Uddannet kosmetolog med mere end 15 års erfaring i skønhedsbranchen – i både behandlinger og som træner samt skribent. Min mission er, at hjælpe dig til en sundere hud gennem gode rutiner og mere viden om ingredienser og produkter. Vil du have flere tips og tricks, sneak peeks på kommende indlæg, samt eksklusive giveaways, så tilmeld dig mit Beautybrev her.