Depend Garden Dreams Kollektion (forår 2015)

Intet kan få mig i forårshumør som pasteller og derfor var det en fornøjelse at lege med Garden Dreams kollektionen i det nyankomne solskinsvejr. Kollektionen består udelukkende af sarte pastelfarver som tørrer op i et semi-mat silke-agtigt finish – meget smukt.

Det krævede et par forsøg at finde det helt rette håndelag for at få lakkerne til at ligge jævnt og uden striber, men fandt ud af et meget tyndt lag med et meget tykt lag efterfølgende var det letteste måde at opnå det på.

På billederne er lakkerne vist med to lag farve uden base og top coat.depend_daisy_petals depend_sunshine_kisses depend_blooming_roses depend_backyard_peonies depend_butterfly_dreams depend_lovely_wildflowers depend_sweet_blooms depend_morning_sky depend_spring_romance depend_garden_tea_party depend_apple_pie depend_secret_garden

Favoritter: 4053 Sunshine Kisses, 4054 Blooming Roses, 4057 Lovely Wildflowers, 4059 Morning Sky, 4063 Secret Garden

Garden Dreams kollektionen kommer i butikkerne i uge 14 og lakkerne (5 ml) koster 39 kroner stykket.

Hvad synes du om Depends Garden Dreams kollektion?

Du har allerede stemt!

Produktet er sendt til anmeldelse

Skriv en kommentar

Om EvaK

Uddannet kosmetolog med mere end 15 års erfaring i skønhedsbranchen – i både behandlinger og som træner samt skribent. Min mission er, at hjælpe dig til en sundere hud gennem gode rutiner og mere viden om ingredienser og produkter. Vil du have flere tips og tricks, sneak peeks på kommende indlæg, samt eksklusive giveaways, så tilmeld dig mit Beautybrev her.