Mit hemmelige aftenritual

Ofte taler jeg om mit aftenritual, men i har endnu ikke fået hele historien. Mit ansigt er nemlig ikke det sidste jeg giver opmærksomhed inden hovedet rammer puden, det er mine hænder og læber. For ikke at komme til at glemme det, står alle produkterne på mit natbord – dog som regel mere rodet end på billedet ovenfor.

Mit ritual ser således ud:

 1. Jeg giver min nyrensede hud 3 dråber EGF serum, som jeg efterhånden har brugt i fem år og stadig elsker ligeså højt som første gang vi mødtes.
 2. Læberne får et gavmildt lag af læbebalmen fra Mességué som du kan (og bør) læse mere om her.
 3. For at undgå flossede negle får de hver aften et skud Solar Oil negleolie. Jeg bliver ved at putte på og massere ind, indtil neglene er mættede.
 4. Det er lidt forskelligt hvad jeg bruger til at blødgøre neglebånd med, men lige for tiden er jeg glad for Lemony Flutter fra LUSH Cosmetics.
 5. Til sidst kommer jeg Hand Relief Night Renewal Serum fra Aveda på. Den giver godt med fugt, men er stadig let og lækker. Og så dufter den skønt.

Udover at det giver nogle pæne og velplejede negle og hænder, er jeg særligt glad for dette ritual fordi det giver ro. Et par minutter på sengekanten, hvor jeg gearer ned og bliver mentalt klar til at gå til køjs. Det giver en bedre søvn, prøv selv.

 1. Trine Lesemann Amstrup

  Det er faktisk rigtig hyggeligt med sådanne aftenritualer :) Jeg har også et par forskellige ting stående på natbordet, fodcreme, en god håndcreme, og salve til skrammer og rifter der måtte være kommet til igennem dagens gøremål..og jeg nyder også at sidde stille og roligt, lige at geare lidt ned, inden roen helt indfinder sig :)
  Skønt!

  Svar
  • EvaK

   Ja, lidt aftennusserier kan give selv de hektiske dage en rolig afslutning :)

   Svar