Eva elsker: beautyblender micro.mini

Lige så længe jeg kan huske har jeg døjet med mørke rander. Den type rander som altid får folk til at spørge ind til mit helbred, hvis jeg skulle vælge at gå eau naturel.

Når jeg skal få mine zombie-øjne til at se nogenlunde menneskelige ud, kræver det en del produkter. Dagligt har jeg fat i både corrector, concealer og foundation, plus en pudder til at sætte værket med. Desværre kan den mængde produkt komme til at se kaget ud, hvis ikke det bliver gjort ordenligt og det kræver ikke kun gode produkter, men også gode værktøjer.

Jeg har længe elsket min beautyblender, da den giver det smukkeste finish og en hud som nærmest ser photoshoppet ud. Desværre er den ikke helt nem at arbejde med på små områder. Som for eksempel øjnene. Heldigvis for mig (og dig) har beautyblenderen fået en lillesøster ved navn micro.mini, som er en fjerdedel af den originale beautyblenders størrelse. Den lille spids passer perfekt i øjenkrogen (og ved næsefløjene) og den tykke ende bruger jeg over og under øjet.

Nu er min rutine at jeg dupper grundigt med micro.mini efter hvert produkt og det har både gjort mit liv med mørke rander både lettere og flottere. Derudover kan den også bruges til highlighter på kind- og brynben.

Beautyblender micro.mini koster 149 kroner for en pakke med to styks, men lige nu kan du finde dem på cocopanda med minus 20% så du kun skal slippe 119 kroner.

 

  1. 5 tips til highlighters og mine 7 favoritter - EvaK.dk

    […] Placering og påføring De matte highlighters bruges kan under øjet, under brynene, midten af panden, på næseryggen, hagen, kindben og kæbe — alle de steder du vil løfte og fremhæve. Shimmer finish er godt på kindben, under og over brynet, i øjenkrogen og i amorbuen (i midten af overlæben). Til pudderprodukter bruges én af de førnævnte børster, creme highlighters kan med fordel påføres med fingrene (de bliver nemmere at fordele p.g.a. varmen fra hænderne) og til flydende highlighters bruges enten fingrene eller en micro.mini Beautyblender. […]

    Svar