CLEAN Cashmere: Sweaterhygge på flaske

Jeg elsker efterår. Regn der banker mod ruderne mens jeg sidder i en vamset sweater og nyder en god kop the og en bog (eller blog) er den bedste hygge jeg kan komme på. CLEAN har formået at putte den følelse på flaske og givet den det meget passende navn Cashmere. Parfumen starter frisk med lime og bergamotte, men udvikler sig til en blød og rund duft med noter af jasmin, musk og hvid ambra.

Da jeg først åbnede duften blev jeg overrasket, for den var ikke som jeg havde forventet. Cashmere er ikke så sæbe-agtig i duften som mange af CLEAN parfumerne er –  den dufter mere af “rigtig” parfume. Den er det jeg vil betegne som en behagelig duft. En duft der ikke overtager dig, men bliver en del af dig.

CLEAN Cashmere er i butikkerne nu, men forhandles kun i en begrænset periode. Duften koster 595 kroner for 60 ml og kan findes lige her.

Fun fact: Patricia Choux – “næsen” bag Cashmere – er også skaberen af én af mine yndlingsdufte, PC01 fra biehl.parfumkunstwerke.

Produktet er tilsendt til anmeldelse

  1. Marlene Høj

    Den bliver jeg vist nødt til af dufte :)

    Svar