Julekalender 2015 // 10. december

Så blev det igen min tur til at åbne en låge i Marias og min julekalender og i dag står den på lidt farve til kinderne. Svenske IDUN laver mineral makeup i smuk indpakning og skønne farver. Jeg er selv glad for deres læbestifter og øjenskygger, men har endnu ikke prøvet deres blushes og ærger mig lidt over jeg ikke selv kan deltage i denne konkurrence.

giveaway_idun-2

For at være med i lodtrækningen skal du udfylde felterne nedenfor. Vinderen vil blive kontaktet direkte via mail og bliver annonceret her på bloggen når den næste låge åbnes.

Held og lykke.

Vinderen af Eylure produkterne blev Caroline Bøgely som er kontaktet direkte via mail.

Skriv en kommentar

Om EvaK

Uddannet kosmetolog med mere end 15 års erfaring i skønhedsbranchen – i både behandlinger og som træner samt skribent. Min mission er, at hjælpe dig til en sundere hud gennem gode rutiner og mere viden om ingredienser og produkter. Vil du have flere tips og tricks, sneak peeks på kommende indlæg, samt eksklusive giveaways, så tilmeld dig mit Beautybrev her.