9 øjenskygger til efteråret

I en tid hvor paletter har overtaget verdensherredømmet, synes jeg vi skal tage os et par minutter til at påskønne 9 smukke single øjenskygger. 9 favoritter  – gamle og nye – som jeg vil bruge her til efteråret. Alene, sammen og som tilføjelse til mine paletter.

9_fall_eyeshadows_swatch

Make Up Stores Eyedust i farven Sand er en perfekt highlighter til looks i kølige toner.

Lin fra IDUN har jeg endnu ikke prøvet, da den er helt ny, men den er så smuk i virkeligheden.

Sephoras What Happens In Vegas er desværre lidt grynet at arbejde med, men den er en diskret og smuk highlighter til en nude makeup.

Armani Eyes To Kill øjenskyggerne er alle smukke, men min favorit er nummer 2 som jeg altid hiver frem til efterårets aftenmakeupper.

Silver Oyster fra Maybelline er endnu ikke blevet brugt så meget, men nu hvor metallisk makeup hitter, kommer den mørke sølvshimmer i rotation.

Amazonas fra Make Up Store må være den smukkeste grønne øjenskygge jeg har og jeg bruger den både alene eller sammen med brune nuancer.

Yves Rochers creme øjenskygge i Prune er også ny, men den har allerede været på en enkelt gang og den er fantastisk til de dage hvor jeg vil have fokus på øjnene, men ikke orker at bruge en halv time på makeuppen.

Turquoise Infini fra Lancôme er én af de skønneste farver jeg overhovedet har. Den er så smuk at jeg glemmer, jeg aldrig går med blå.

Makiash Satin Cream Eyeshadow i Oyster er min go-to highlighter når jeg bruger creme øjenskygger og det ændrer sig næppe på grund af årstiden gør.

 1. Skalotteløg

  Sad lige og tænkte det samme om den turkis fra Lancôme… Me thinks me needs ;)

  Svar
  • EvaK

   Ja, man ved farven er smuk når man bliver betaget af en som ligger uden for ens comfort zone :D

   Svar
 2. Se mere skønhed på Instagram - EvaK.dk

  […] og til dokumenteret og her er kan du også se lidt af opstillingen på mit makeupbord. Her tog jeg én af mine efterårsøjenskygger i brug sammen med en ny Too Faced læbestift som er en del af et sæt fra deres julekollektion. Du […]

  Svar