Se mere skønhed på Instagram

Her på bloggen finder du masser af skønhed, men hvis du godt kunne tænke dig at smugkigge på produkter jeg får tilsendt og selv køber, hvad makeup og hudpleje jeg bruger for tiden samt meget andet, så vil jeg anbefale dig at følge med på Instagram (@evaklenzkitenge).

Nedenfor kan du se nogle af de ting jeg poster på min profil og der kommer mere på i løbet af i dag, så det er bare med at hoppe over og følge med.

insta5
Dette er hvad jeg kalder mit signatur-look – neutrale øjne med skarpe bryn og faverige læber. Det er perfekt til dage hvor jeg ikke har så meget tid at rykke med, men stadig gerne vil gøre lidt ud af mig selv.
insta3
Den ugentlige penselvask bliver af og til dokumenteret og her er kan du også se lidt af opstillingen på mit makeupbord.
insta1
Her tog jeg én af mine efterårsøjenskygger i brug sammen med en ny Too Faced læbestift som er en del af et sæt fra deres julekollektion.
insta7
Du får også at se hvilke produkter jeg bruger til dagens makeup og hvilke favoritter jeg har.
insta2
Igen er jeg på signatur-looket, men denne gang iført røde læber. Læbestiften er Port som jeg har med på listen over mine 20 efterårslæbefarver.
insta6
Der er også masser af smugkig på de forskellige ting jeg får ind ad døren. Her er det et sødt mini sæt fra Too Faced som udkommer i næste måned.

Så hop over på Instagram og følg med på @evaklenzkitenge og få meget mere skønhed.

 1. Elise Lauridsen

  hvad er din mening om mærket NYX – har set et billede af en af deres farver og har forelsket mig lidt – men er det pengene værd eller?

  Svar
  • EvaK

   Jeg har kun et par øjenskygge primere derfra så min erfaring med mærket er ret begrænset, men har hørt meget godt om deres flydende læbestifter :)

   Svar