Julekalender 2015 // 16. december

Ingen jul uden et julelook og i år består Maybellines af røde læber, mørke glimmer negle og en smuk øjenmakeup skabt med deres populære Blushed Nudes palette. Øjenskyggepaletten har fået meget ros både på blogs og Instagram, så jeg ville ønske jeg selv kunne deltage i denne konkurrence.
giveaway_maybelline
Dagens gave fra Maybelline består af:

 • 1 Lash Sensational Mascara
 • 1 MasterInk Glitter Eye Liner
 • 1 ColorShow neglelak i farven Spotlight
 • 1 Color Sensational Matte læbestift i farven Ruby Red
 • 1 The Blushed Nudes øjenskyggepalette

For at deltage i konkurrencen skal du udfylde formularen nedenfor. Vinderen vil blive annonceret her på bloggen, når den næste låge åbnes.

Held og lykke.

Vinderen af Ilse Jacobsen produkterne blev Mette Larsen, som er kontaktet direkte via mail.

 1. Cecilie

  Jeg elsker virkelig maybelline! Jeg har allerede den anden nudes palette (kan ikke huske hvad den hedder😉) Jeg vil rigtig gerne prøve blushed nudes, så det ville bare være perfekt hvis jeg vandt, håber du lader mig vinde😉😘

  Svar
  • EvaK

   Så må vi håbe random.org finder dit nummer frem, når vinderen skal findes i overmorgen ;)

   Svar
 2. Dorte D. Jensen

  Fine sager! Jeg synes også sådan, at jeg trænger til en ny rød læbestift :) jeg krydser fingre

  Svar