Uundværlige neglelakker // Jul 2015

Øverst fra venstre: essie Haute Tub // Vinylux Nordic Lights // OPI Give Me Space // Chanel Gold Sparkle // OPI Ce-less-tial Is More
Nederst fra venstre: Chanel Rose Fusion // essie Virgin Snow // YSL Carmin D’Or // Vinylux Glacial Mist  // essie Apres Chic

Her på falderebet har jeg fundet julens 10 bedste neglelakker. Synes udvalget er positivt i år, for selvom der er masser af røde lakker (for det skal der jo være) så er der også andre mere utraditionelle farver. Jeg synes for eksempel Glacial Mist er så fin, guld top coaten fra Chanel er perfekt til både jul og nytår og Haute Tub giver den sorte lak et festligt tvist med farveskiftende stykker af shimmer. Alt i alt en godt udvalg af smukke julelakker som spænder helt fra pasteller til metalliske finishes og helt dybe nuancer.

Gid jeg kunne få dem alle…

  1. Åse Lejbølle

    Sikke nogle lækre lakker :-D.

    Svar