Parfumerne du skal dufte til dette forår

Ligesom jeg skifter mine hudplejeprodukter ud hver sæson, kommer der også nye parfumer på hylden. I de varme måneder bruger jeg primært dufte med noter af citrus og blomster, der er en smule lettere og sødere end de jeg benytter om vinteren. Dette forår skal jeg forkæle næsen med disse fire dufte:

Lancôme La vie est Belle l’Eau de Toilette Florale
Dette er en nyfotolkning af La vie est belle duften, der blev lanceret i 2012. Det er en mere klassisk duft, end det jeg normalt bruger, men den har alligevel fanget mig. Med noter af abrikos, pink peber og magnolia, giver parfume en let og blød duft som passer perfekt til både forår og sommer.

La vie est Belle l’Eau de Toilette Florale koster 565 kroner for 50 ml og kan findes her.

Biehl.parfumkunstwerke PC01
PC01 har været en sommerfavorit i snart fem år. Patricia Choux (næsen bag duften) har formået at fange essensen af sommer og putte det på flaske. Duften er sød og og blomstret, uden at blive kvalm — og så holder den hele dagen. Du kan læse mere om parfumen i indlægget her.

PC01 koster 1150 kroner for 100 ml og kan findes her.

Marc Jacobs Daisy Dream Forever
Sidste år lancerede Marc Jacobs duften Daisy Dream Forever og jeg var med det samme solgt. De friske topnoter med den bløde og milde bund, gør dette til én af mine favoritter. Nu er jeg mere end klar til at hive den frem igen og fejre foråret. Du kan læse mere om parfumen i indlægget her.

Daisy Dream Forever koster 660 kroner for 50 ml og kan findes her.

CLEAN White Woods
Egentlig synes jeg de fleste parfumer fra CLEAN kan bruges året rundt, men jeg får altid lyst til at smide denne på, når foråret banker på. Duften er rund og blød med noter af sandeltræ, calla liljer og mandarin. Parfumen er tilstede uden af være prangende eller dominerende — noget jeg sætter stor pris på i de varmere måneder.

White Woods findes i både 30 og 50 ml (395-595 kroner) og kan findes her.