MAC x Chris Chang of Poesia kollektion (sommer 2016)

Da jeg så det første foto af denne kollektion fra MAC, ramte min hage gulvet. Jeg har længe ventet på, at MAC kom ud af starthullerne og hoppede med på bølgen af læbestifter i specielle farver — nu er ventetiden ovre. Udover at MAC har valgt at lave både tyrkis og gul læbestift, er hele kollektionen pakket ind i den smukkeste emballage. Faktisk tror jeg det er den flotteste limited edition indpakning de har lavet (måske lige overgået af Guo Pei kollektionen fra sidste år). Jeg er fristet til at købe det hele, pånær Fluidline i Blacktrack. Heldigvis udkommer kollektionen først engang til sommer, så vi har noget tid til at spare op.

macxchrischang4
Fluidline i Blacktrack

Eyeshadow i Royal Woo, Electric Mandarin, Mu Mu Bloom og Pale Pipa
macxchrischang3
Cream Color Base i Peony Pavilion, Rich Coral og Sock It Xiqu
macxchrischang2
Lipstick i Cloud Gait, Plum Princess, Gold XIXI, Vermillion Vee og DDDevilish
macxchrischang1
Prep+Prime Transparent Finishing Pressed Powder

Du har allerede stemt!

 1. Leahsephira

  :O!
  Mand, hvor ser det hele godt ud. Indpakningen er SÅ flot. Jeg er nødt til at have fingre i et par af de læbestifter (helst gul, tyrkis og lilla bare fordi!) Den creme color base i sock it ser ret lækker ud. Glæder mig til at det kommer ud. Jeg har et gavekort til MAC pro store, dét tror jeg lige jeg gemmer til sommer :D

  Og yay, du nævnte MAC :D <3
  x

  – LS
  http://www.sephira.dk

  Svar
  • EvaK

   Jeg får meget svært ved at begrænse mig – særligt pga emballagen. Tror helt sikkert jeg skal have pudderen (fordi den er pænest udenpå), men der sniger sig nok også en læbestift eller to med :) Synes det lyder meget fornuftigt at gemme gavekortet lidt endnu ;)

   Svar