Guide: DIY fugtgivende ansigtbehandling med massage

Flere af mine skønne Beautybrevslæsere har spurgt om jeg ikke vil lave flere guides og DIY indlæg og derfor uploadede jeg i går en ny video på min youtubekanal (evakblog). Her viser jeg hvordan du kan lave en skøn ansigtbehandling på dig selv. Kombinationen af massagen og de produkter jeg bruger, giver masser af fugt, minimerer rynker og giver huden en frisk og sund glød.

Jeg har ikke været særlig aktiv på youtube før, men jeg har nu erkendt, at der er ting som er væsentlig lettere at vise end forklare på skrift. Derfor vil jeg anbefale dig at abonnere på min kanal, da jeg løbende vil poste videoer med guides til hudpleje og makeup, samt vise nye produkter. Men her i første omgang kan du se min guide til den fugtgivende ansigtsbehandling.

Jeg håber I kan lide den.

 1. Stine

  Det ser dejligt ud. Det skal jeg prøve! Jeg har prøvet at tilmelde mig dit beautybrev igen, for jeg får det ikke. Men jeg får samme fejlmeddelse om Java og Cookies som sidst :/

  Svar
  • EvaK

   Det var da øv :/ Jeg har nu tilmeldt dig manuelt, så håber jeg det er lykkedes denne gang :)

   Svar