GOSH Contour N Strobe Kit (Light og Medium)

Produkterne er tilsendt af firmaet

De nye Contour N Strobe Kits fra GOSH indeholder alt du skal bruge for at skabe dybde, fremhæve og give glød til ansigtet. Hver især har paletterne en highlighter, en blush og to contour-farver (lys og mørk) — alt sammen i fornuftige størrelser, der holder længe selvom de bruges dagligt. Jeg har primært brugt 002 Medium, da 001 Light er for lys, men har testet highlighteren fra begge paletter.

Jeg synes udvalget af farver i paletterne er godt. En lys, lidt kølig highlighter til lyse hudtoner og en gylden til de mørkere, samt blushes i koral-ish farver med gyldent shimmer der giver en smuk glød. Contour-farverne har desuden en tilpas neutral undertone til, at de af os med varme undetoner ikke kommer til at se “beskidte” ud i ansigtet (hvilket for eksempel er grunden til Benefits Hoola aldrig bliver en af mine favoritter). Det eneste der trækker ned med hensyn til farverne er, at den lyse contour-farve i 001 Light er spækket med shimmer. Det gør den ubrugelig til contouring, men kan stadig bruges som bronzer.

gosh_contour_n_strobe_kit_2 gosh_contour_n_strobe_kit_3 gosh_contour_n_strobe_kit_4

Highlighteren (i 002 Medium) var palettens skuffelse. Den var ganske enkelt ikke pigmenteret nok og jeg fik ikke den lækre glød jeg ellers elsker at opnå med mine highlighters. Jeg prøvede med forskellige pensler og gav både 1-2-3 og 4 lag, men lige lidt skete der. Det er rigtig ærgeligt, for den så ellers så lovende ud i paletten. Det gik en smule bedre med highlighteren i 001 Light, men stadig ikke imponerende.

Jeg havde større succes med blushen. De er måske lige lyse nok til mig (efter min smag), men pigmenteringen er god og de er lette at arbejde med, samt bygge op, hvis du ønsker en mere mættet farve. Faktisk minder blushen i 002 Medium mig en smule om NARS’ Orgasm blush, bare en smule lysere.

Contour-farverne er jeg vild med. De var tilstrækkeligt pigmenterede til at opnå en god skygge, men stadig lette at tone pænt ud og så har de den lækreste, nærmest cremede konsistens. Desuden synes jeg det er et stort plus der er to contour farver at vælge i mellem. Både fordi paletterne på den måde kan bruges på en bredere vifte af hudtoner, men også fordi de kan bruges sammen for at skabe en mere naturlig overgang. Jeg bruger selv den lyse af farverne til at lave “stregen” fra øret og ned mod overlæben og derefter bruger jeg den mørke farve i “hullet” lige over tyggemusklen, for at skabe endnu mere dybde (hvilket giver en illusion af ekstra høje kindben ved øret).

gosh_contour_n_strobe_kit_5 gosh_contour_n_strobe_kit_6

Ser man bort fra de to highlighters, synes jeg de nye Contour N Strobe Kits er et rigtig godt budgetkøb. Du får masser produkt for pengene, blushes og contour-farver af god kvalitet og så kan farverne nemt bygges op så du både kan skabe et diskret hverdagslook, samt et mere dramatisk aftenlook.

GOSH Contour N Strobe Kit koster 189,95 kroner stykket og kan findes lige her