K-beauty ØV-køb: De 9 værste produkter jeg har købt

Jeg har efterhånden fået afprøvet en del K-beauty produkter og det er nu tid til at skille skidt fra kanel. Derfor har jeg i denne video samlet 9 produkter fra Sydkoreanske mærker, som jeg absolut ikke kan anbefale at smide sine hårdtoptjente penge efter. Håber du kan bruge videoen til at undgå, at lave de samme fejlkøb som jeg har.

 1. Elise lauridsen

  Prøv innisfree ift den Balm der var i læbe sættet. Jeg har købt både scrub og moisture fra innisfree og de er begge virkelig gode til mine læber :)

  Svar
 2. Lene

  Hej Eva,

  Jeg har prøvet et par af de produkter og er helt enig med dig i de er fails😉 en anden er Missha solcremer, de virker slet ikke på min hud – det klør straks de er på😕
  Men jeg kunne godt tænke mig og høre, om du er stødt på nogle helt eminente K-beauty produkter mod hyperpigmentering?
  Mvh Lene

  Svar
  • EvaK

   Mit indtryk er, at de Missha solcremer både er elsket og “hadet” af mange – måske jeg burde prøve dem :D Jeg har faktisk endnu ikke købt noget mod hyperpigmentering, allerhøjest noget ‘brightening’ og det har ikke haft den helt store effekt på den front.

   Svar