Månedens ønsker // September 2016 (Sephora udgave)

1. Sephora Colorful Blush (100 kroner)
Sephoras egen makeup har en del hits iblandt sig og én af mine personlige favoritter er deres blushes. Der er netop kommet nye efterårsfarver og jeg har allerede udset mig et par af farverne. Alle blushes er godt pigmenterede og lette at arbejde med, hvorfor de er nogle af mine topfavoritter.

2. Too Faced Melted Matte Liquid Lipstick (170 kroner)
En anden nyhed i Sephora, er de flydende læbestifter fra Too Faced. Det er endnu ikke alle farverne der er ankommet, men det ser yderst lovende ud og jeg har allerede skrevet Evil Twin, Queen B og Bend & Snap på shoppinglisten.

3. Tonymoly Super Peeling Liquid Shiny Foot (99 kroner)
Selvom sandalsæsonen er ovre nu, skal jeg prøve de nye peelingsokker fra Tonymoly. Jeg har luret lidt på ingredienslisten og den ser meget fornuftig ud — propfyldt med alle de gode syrer og masser af dem. Man skal dog planlægge det lidt, da fødderne skaller meget og det ser på ingen måde lækkert ud. Men resultatet skulle eftersigende være superbløde og lækre fødder.

4. Guerlain Foundation Brush (370 kroner)
Som jeg også har nævnt før, mangler jeg ingen pensler eller børster. Alligevel har denne fra Guerlain sneget sig ind på min ønskeliste. Designet er så fint og lækkert, og selvom jeg kun bruger min beautyblender til foundation ville jeg elske at have den i min samling.

5. Kat von D Everlasting Liquid Lipstick (170 kroner)
Der er også kommet nye farver af Kat von D’s flydende læbestifter, så dem skal jeg selvfølgelig også have et par stykker af. Egentlig ville jeg gerne have dem alle, for jeg elsker at de (som nogle af de eneste flydende læbestifter) ikke tørrer mine læber ud, men øverst på listen har jeg Vampira, Ayesha, Witches, Bow & Arrow og Requiem.

6. Peter Thomas Roth Pumpkin Enzyme Mask (400 kroner)
I august skrev jeg lidt om denne fantastiske maske. Desværre har jeg den kun i en lille størrelse og derfor har jeg den på denne måneds ønskeliste. Jeg må og skal have en full size af Pumpkin-masken, for den giver både blød hud og masser af glød — lige hvad huden har brug for i vintermånederne.

7. Sephora Set and Refresh Spray (109 kroner)
Jeg er stor fan af Urban Decays All Nighter setting spray, men jeg er altid frisk på at prøve noget nyt (det er jo nærmest påkrævet af mig) og derfor er denne nyhed fra Sephora på min liste. Jeg er spændt på at se om den kan hamle op med min gamle favorit — især eftersom den er omtrent 50% billigere end Urban Decays.

 1. Karina

  Hej Eva
  Hvad synes du om Sephoras liquid lipstick eller lip stain, som de vist kalder den, i forhold til Kat von D’s liquid lipsticks?
  God weekend 😊
  DBH Karina

  Svar