Coming soon: De bedste produkter fra 2016

I år har jeg været mere organiseret med min test af produkter. Jeg har nemlig skrevet hvert eneste produkt ned siden januar og puttet dem i syv forskellige kategorier. Det løb op i intet mindre end 312 produkter og det var endda kun dem jeg aldrig har prøvet før, så jeg har haft travlt. I skrivende stund sidder jeg og sorterer ud i de forskellige kategorier og udvælger de få, men fantastiske favoritter.

De syv kategorier jeg vil udnævne topprodukter i er:

 • hudpleje
 • kropspleje og dufte
 • hårpleje
 • makeup
 • innovation
 • k-beauty
 • diverse (neglelak, læbepleje o.s.v.)

Hold øje med bloggen de næste dage og find ud af hvilke af de 300+ produkter der vandt mit hjerte i 2016, så du kan prøve dem i 2017.

 1. Annette Aarre Dalsgaard

  Det vil jeg se frem til :D

  Svar
 2. Helene

  Det vil jeg glæde mig til at læse og tage noter fra når jeg går og bruger mine julegave-penge :)
  Fortsat glædelig efter-jul-uge til dig og de dine!

  Svar
 3. Rie Dyrnes

  Jeg glæder mig til at læse med. Har købt flere K produkter på dine anbefalinger :O)

  Svar
 4. Tina KH

  Det lyder dejligt,
  især hårpleje vil jeg se frem til:-)

  Rigtig godt og fantastisk nytår ønskes!

  Svar