Hop med på k-beauty trenden – her køber du koreansk kosmetik i Danmark

Den største udfordring ved at komme i gang med k-beauty, er shopping på e-Bay. Det er i starten temmeligt uoverskueligt at finde frem til de sikre forhandlere, de rigtige produkter og danske (eller blot engelske) instruktioner – ni ud af 10 gange er de på koreansk. Heldigvis er der begyndt at komme mere koreansk kosmetik på de danske hylder, så faktisk kan du shoppe en del uden at skulle bruge timer på at sætte dig ind i e-Bay. Det koster lidt mere, men til gengæld er du 100% sikker på det er ægte varer, instruktionerne står på dansk og du kan nemt få råd og vejledning fra forhandleren. Plus der ikke går tre uger (eller mere) fra du har købt produkterne til de lander i postkassen.

Der er indtil videre tre rigtig gode steder herhjemme, hvor du kan finde k-beauty og som en ekstra bonus er der også lidt at komme efter i England.

Magasin + magasin.dk

 • Blithe
 • Mizon
 • Benton

De koreanske mærker har sneget sig ubemærket ind i Magasin. Jeg lagde i hvert fald ikke selv mærke til det før for nylig, selvom jeg ofte tuller rundt derinde (både på job og i min fritid). Lige nu kan du finde mærkerne Benton, Blithe og Mizon, men jeg har hørt rygter om der kommer mere til. Blithe har jeg endnu ikke prøvet, men kan varmt anbefale Snail Bee High Content Essence fra Benton og sheet maskerne fra Mizon.

Sephora

 • Tony Moly
 • Dr. Jart+
 • Erborian
 • Too Cool For School
 • Caolion
 • Skinfood

Sidste år lagde Sephora blødt ud med at tage Tony Moly, Erborian og sheet maskerne fra Dr. Jart+ ind, men nu udvider de k-beauty hylderne og tilføjer Too Cool For School, Caolion og Skinfood, samt et bredere udvalg af Dr. Jart+ og Tony Moly. Der er masser af gode (og budgetvenlige) produkter at komme efter og jeg kan især anbefale at give Erborians BB creams, Dr. Jart+ sheet maskerne og Too Cool For School et kig.

Beaumonde.dk

 • It’s Skin
 • Missha
 • Mizon
 • Manyo Factory
 • Etude House
 • Dr. Jart+
 • Gumiho
 • Verikos
 • SW Basics
 • Look At Me
 • Tony Moly
 • Lisse
 • 4D Korea
 • Inner Nature

Stedet hvor du finder det største udvalg, er højest sandsynligt også et sted du endnu ikke kender. Beaumonde er en dansk webshop som udelukkende gør sig i k-beauty og du finder både hudpleje og makeup hos de 16(!) forskellige brands butikken har at byde på.
16 forskellige mærker (bl.a. It’s Skin, Mizon, Missha og Manyo Factory)

Beautybay.com

 • Leaders
 • It’s Skin
 • Berrisom
 • Mizon

På Beautybay er de også begyndt at dyrke koreansk skønhed og du kan finde både Mizon, Berrisom, It’s Skin og Leaders. Det er særligt sheet maskerne fra Leaders jeg ser frem til at prøve, da jeg ofte hører (positivt) om dem på Youtube fra diverse koreanske vloggere. Hvis ikke du er til sheet masker, kan du også finde sera fra It’s Skin og lip tints fra Berrisom – begge noget jeg har hørt godt om fra andre k-beauty entusiaster.