Min aftenrutine lige nu (del 2)

Indlægget indeholder både produkter jeg selv har købt og som er tilsendt af firmaet

Som en fortsættelse på indlægget fra igår, får du her mini-anmeldelser af de produkter jeg bruger 1-3 gange om ugen i min nuværende aftenrutine:

1. Skinfood Rice Mask Wash Off (120 kroner i Sephora)
Som du måske husker, er jeg ikke fan af sukkermasken fra Skinfood og derfor var jeg også en smule skeptisk da jeg skulle prøve Rice Mask første gang. Heldigvis viste det sig at være en helt anden oplevelse og jeg er faktisk gået hen og er blevet glad for masken. Konsistensen og teksturen er meget lig risengrød, hvilket betyder eksfolieringen er skånsom og masken egner sig til alle hudtyper. Én gang om ugen masserer jeg en nyrenset og tør hud med Rice Mask i et par minutter og lader den sidde i 10 ekstra. Resultatet er en blød, frisk og livlig hud.

2. Innisfree Capsule Recipe Pack – Seaweed (ca. 40 kroner for 3 på eBay)
Ligesom rismasken fra Skinfood er dette et eksfolierende produkt, men de er meget forskellige. Seaweed-kapslen varmer huden op og fjerner døde hudceller, samt dybere liggende snavs. I starten var jeg ikke så pjattet med at gelen føltes sej og slimet på huden, men efter 4-5 ganges brug, er jeg blevet så glad for resultatet at den følelse er gået i glemmebogen. Der er til fire gange i hver kapsel og du kan nemt lukke dem til og putte dem i køleskabet uden produktet bliver ødelagt.

3. Akademikliniken Pure Night Repair (860 kroner i Magasin)
For fem år siden prøvede jeg et serum fra Akademikliniken og jeg var ikke overvældet, lad os bare sige det sådan. Derfor havde jeg heller ikke forudset jeg ville blive ovenud lykkelig for dette nye serum. Pure Night Repair har et højt indhold af indkapslet retinol (A vitamin) og jeg kan tydeligt mærke de små sfærer, når jeg påfører det cremede serum. En sjov lille detalje. Udover retinol, finder du også niacinamid, lakridsrod, hyaluronsyre og hvid te på ingredienslisten. Jeg startede med at bruge serummet to gange om ugen og er nu oppe på fire gange ugentligt. Det har gjort en stor forskel for min hud som føles glattere, fastere og mere balanceret og fugtet.

4. Akademikliniken Pure Glow Oil (1310 kroner i Magasin)
Egentlig var jeg (ubevidst) gået væk fra ansigtsolier, men Pure Glow Oil er i en klasse for sig selv og jeg kunne ikke ignorere den – selv hvis jeg ville. På ingredienslisten finder du bl.a. vitamin c (15%), lakridsrod, vitamin e, squalane og essentielle fedtsyrer, så det er ikke bare frøken Hvem-som-helst. Olien kan bruges af alle hudtyper og er særligt god hvis du døjer med hyperpigmentering eller livløs hud. Den styrker desuden hudbarrieren og beskytter mod frie radikaler. Pure Glow Oil føles som en tørolie og trænger hurtigt ind, uden at efterlade huden fedtet eller skinnende, hvorfor den både kan bruges morgen og aften. Jeg bruger olien de aftener jeg ikke bruger Pure Night Repair serummet.

5. Too Cool For School Pumpkin Sleeping Pack (ca. 40 kroner på eBay)
Et par gang om ugen benytter jeg mig af en natmaske og jeg er blevet særligt glad for denne græskarmaske fra Too Cool For School. Masken kommes på som sidste trin i aftenrutinen og vaskes først af igen morgenen efter. Pumpkin Sleeping Pack virker mildt eksfolierende (enzymer fra græskar), udglattende (retinol) og fugtgivende (figen). Selvom masken virker meget let – som en creme gel – kan jeg også mærke huden får et ekstra skud (tiltrængt) fugt.