Dr. Jart Clay Mask to Foaming Cleanser – grundig afrensning til de “dovne”

Vi kender det alle. De aftner hvor du ikke orker den helt store afrensning, men stadig vil have en grundigt renset hud. På disse dage tyer de fleste til micellar water eller cleansing wipes, men jeg vil gerne have noget der går mere i dybden. Et produkt som renser min hud effektivt, men stadig er nemt og hurtigt at bruge. Det produkt har jeg fundet og nu er det min go-to rens, når jeg egentlig ikke gider.

Clay Mask to Foaming Cleanser Trio
Maskerne fra Dr. Jart+ (som er ét af mine yndlingsmærker fra Korea) er også et renseprodukt, hvilket betyder de kan bruges på ren hud eller ovenpå makeuppen. Produktet kommes på tør hud og skal have tre minutter til at tørre ind. Efterfølgende blandes den op med vand og den transformeres om til et skummende renseprodukt. Resultatet er en frisk og ren hud, uden spor af makeup. Super smart og super nemt.

Udover at fjerne makeup og give en nænsom eksfoliering har maskerne også hver deres funktion. Der er en fugtgivende (Pink), en beroligende (White) og en opfriskende (Green). Maskerne har alle et relativt højt indhold af sulfat, hvilket gjorde mig lidt bekymret på min dehydrerede huds vegne. Det viste sig dog ikke at være et problem. Faktisk føles min hud fint balanceret og blød efter brug.

Kun til SOS’er
Ligesom jeg heller ikke vil anbefale at bruge ‘almindelige’ lermasker på daglig basis, synes jeg også disse skal bruges med omtanke. Det fungerer helt perfekt kun at hive dem frem, på de dage hvor jeg ikke magter det store – det vil sige højest 1-2 gange om ugen. Dette gælder især, hvis du døjer med en tør eller dehydreret hud.

Pink er min klare favorit, for den er mild, effektiv og ikke så udtørrende som de andre to. Derfor vil jeg også genkøbe den alene, når der skal fyldes op igen. For det skal der.

Dr. Jart+ Clay Mask to Foaming Cleanser Trio kan findes i Sephora og koster 200 kroner

 1. Karina

  Hej Eva.
  Efter din anbefaling, er jeg blevet hooked på Secret key snail repairing Sun cream, men trænger til at få fyldt depotet op – og kan ikke mere finde cremen på eBay?
  Er du stødt på samme problem?
  Mange hilsner fra Karina

  Svar
  • EvaK

   Ja det er jeg desværre :( Jeg kan ikke støve den op nogle steder og sådan har det været i månedsvis. Er gået i gang med at finde en ny, men indtil videre har jeg ikke haft succes.

   Svar