Månedens ønsker // Maj 2017

1. NYX Vivid Brights Liners (65 kroner, Matas.dk)
Jeg er blevet besat af farvet eye liner og selvom jeg fint kan bruge flydende læbestifter som erstatning (Kat von D Everlasting Liquid Lipstick er supergode til dette formål), kunne jeg godt tænke mig at prøve Vivid Brights fra NYX. Udover at de ser ud til at være godt pigmenteret, så er prisen også der hvor alle kan lege med. Det er især farverne Petal, Blossom, Halo og Fire jeg har i kikkerten.

2. Marc Jacobs Re(Cover) Perfecting Coconut Setting Mist (290 kroner, Sephora)
Jeg har sagt det før og jeg siger det gerne igen, Jeg elsker kokos. Derfor kan jeg heller ikke lade være med at drømme om at få fingrene i den nye setting spray fra Marc Jacobs Beauty. Diffuseren giver den fineste mist og kokosvandet sørger for at holde huden fugtet og makeuppen på plads – hele dagen.

3. L’Oréal Colorista Wash Out (69,95 kroner, Matas.dk)
Har man mørkt hår som jeg, kan det være svært at lege med sjove hårfarver. I hvert fald uden at smadre det med affarvning først. For en måned siden prøvede jeg den nye Colorista Wash Out i farven Turquoise og selvom jeg kun lod den sidde i 20 minutter, fik mit hår den flotteste petroleum farve. Selvom jeg helt sikkert skal prøve den igen, står Purple lige nu øverst på ønskelisten.

4. Too Faced Natural Love Palette (455 kroner, Sephora)
Lige siden jeg viste denne palette i et ‘Smugkig’ indlæg, har jeg ventet på den ville dukke op i Sephora. Nu er den her og efter jeg har set den live, er jeg endnu mere sikker på den skal tilføjes min samling af paletter. Den indeholder alt fra guld til nude og pink og kobber i mat, shimmer og glitter finish.

5. Æther Ether Oxyde Eau de Parfum (690 kroner, Magasin.dk)
Jeg er allerede den heldige ejer af duften Carboneum fra Æther og jeg elsker den. Faktisk elsker jeg den så højt, at jeg ikke har brugt andre parfumer siden jeg fik den. Fordi alle Æthers dufte er så unikke, kunne jeg godt tænke mig at anskaffe flere og Ether Oxyde er den næste i rækken. Kommer du forbi Magasin, vil jeg anbefale dig at prøve en eller to af parfumerne, for de er noget helt særligt.

6. Lancôme Matte Shaker (175 kroner, Magasin.dk)
Sidste år lancerede Lancôme de nye Juicy Shakers og nu er de kommet i en mat version. Jeg har brugt mine Juicy Shakers meget – både alene og ovenpå læbestift – så jeg er sikker på jeg også vil blive vild med disse. Det er især farverne Kiss Me Cherie og Energy Peach jeg lurer på.

7. Manyo Factory Galatomy Clearskin Toner (279 kroner, Beaumonde.dk)
Fordi jeg har været så imponeret over essensen og cremen fra denne serie, kunne jeg godt tænke mig at prøve lidt mere derfra. Valget faldte på Galactomy Clearskin toneren, da den både indeholder frugtsyre og salicylsyre – to ingredienser der hjælper godt til, når du vil af med tilstoppede porer.

8. Dr. Jart+ Water Drop Hydrating Moisturizer (300 kroner, Sephora)
I takt med at vejret bliver varmere, bruger jeg mere solfaktor. Derfor bruger jeg også en lettere dagcreme om sommeren og kan mærke at tiden er ved at være inde til at skifte ud. Water Drop cremen er helt perfekt til de varme måneder, da den giver masser af fugt, samtidig med den trænger hurtigt ind. Desuden synes jeg det er lidt skægt at du kan se cremen danne små dråber vand, når den kommer i kontakt med huden.

 

  1. Annette

    Tak for endnu et inspirerende indlæg:-) Må prøve hårfarven og lineren fra NYX.

    Svar