Urban Decay Quick Fix – en cocktail af yndlingsingredienser

For nylig reformulerede Urban Decay deres setting sprays og i samme åndedrag lancerede de nye primers og et par nye prepping sprays – en form for primer på spray. Den ene af disse prepping sprays hedder Quick Fix og læste du indlægget fra i forgårs, ved du, at den allerede er blevet en favorit. Jeg synes alligevel Quick Fix fortjener et indlæg for sig selv, for ingredienslisten er flot og resultatet ligeså.

Yndlingsingredienser til alle hudtyper
Det første jeg lagde mærke til, da jeg skimmede ingredienslisten, var et højt indhold af niacinamid (B3). Faktisk ligger det nummer tre på listen og da jeg på det seneste har haft stor succes med netop dette vitamin, blev jeg naturligvis fascineret. Udover niacinamid finder du også kokosvand (fugtgivende), frugtsyre (mildt eksfolierende), kamille (beroligende) og antioxidanter (beskyttende). Det bedste ved disse ingredienser – og kombinationen af dem – er, at de er velegnede til alle hudtyper.

Morgen, middag og aften
Quick Fix hedder en Prep Priming Spray, men den er også lavet til at bruge som en form for toner/essens. I øjeblikket bruger jeg den selv direkte efter afrensning og min hud elsker det. Udover den skønne duft af kokos, er jeg også glad for måden den føles på. Misten trænger hurtigt ind i huden, men efterlader stadig en fin hinde og holder huden fugtet og blød. Dette er også årsagen til den fungerer så glimrende inden makeuppen. Overfladen holdes fugtet og derfor lægger foundation, concealer og pudder sig flot på huden.

Lige til tasken
Jeg bruger Quick Fix meget. Både efter rens (morgen og aften), lige inden makeuppen skal lægges og i løbet af dagen. Derfor er det mest økonomisk at købe den store flaske på 118 ml (ca. 2 kroner per ml), men vil du afprøve misten eller – ligesom jeg – gerne have en lille med på farten, kan du få en travel size på 30 ml (ca. 4 kroner per ml).

Urban Decay Quick Fix Prep Priming Spray kan findes i Magasin til 245 kroner for fuld størrelse eller 125 kroner for en rejsestørrelse.

Produktet er tilsendt af firmaet til test